Dispensercheck

Welke dispenser heb ik nodig?

Dispensers zijn onmisbaar in vele branches door de vele toepassingen. Veel hiervan spreekt voor zich, zoals toiletroldispensers, zeepdispensers en handdoekdispensers voor in de horeca. Maar ook voor garagebedrijven en bedrijfshallen voor de zware industrie hebben wij een geschikt assortiment dispensers. Denk hierbij aan poetspapierdispensers, luchtverfrisserdispensers en handzeep/crémedispensers voor bescherming en herstel van de handen.

De beste dispenser voor uw wensen!

Door het enorme aanbod in dispensers begrijpen wij dat het lastig is om hierin een keuze te maken. Daarom hebben wij speciaal voor u de Dispensercheck ontwikkelt!
U kunt eenvoudig aangeven wat voor soort dispenser u zoekt en van welk merk. Vervolgens krijgt u ons actuele aanbod van de dispensers die aan uw eisen voldoen in één oogopslag.

Keuze uit de mooiste of goedkoopste dispenser

Op deze manier kunt u makkelijker een keuze maken gebaseerd op uiterlijk of prijs. Gaat u voor een een luxe zeepdispenser of een goedkope toiletroldispenser?

Met de dispensercheck van Soli Clean wordt het maken van keuzes een stuk makkelijker!

1. Kies type dispenser

2. Kies merk dispenser

3. Kies dispenser

Een moment geduld...

Kiezen uit assortiment toiletroldispensers, zeepdispensers, luchtverfrisserdispensers

Soli Clean heeft als groothandel een zeer ruim aanbod in dispensers die voldoen aan allerlei gebruikswensen. Wij hebben dispensers en vullingen voor toiletpapier, poetspapier, handdoekrollen en zeep. Onmisbaar en van uitstekende kwaliteit. Daarnaast behoren ook servetten, industriële poetsrollen en keukenpapier tot ons assortiment.

Dispensers van de beste, betrouwbaarste merken

Soli Clean werkt samen met de meest professionele en hooggewaardeerde dispensermerken. Er is keuze uit verschillende merken voor zowel de dispensers als vullingen.
Wij zijn o.a. dealer van MTS Euro products, dealer van Deb, dealer van Tork, dealer van SanTRAL en dealer van Qbic-line.
Deze merken zijn bijvoorbeeld bekend van de quartz-lijn, Deb Stoko, tork toiletpapierrollen en Deb Instantfoam.
Daarnaast staan deze merken bekend om hun betrouwbaarheid, expertise en hygiënische producten.

Dispensers verkrijgbaar voor verschillende toepassingen

De verschillende dispensers en vullingen uit ons assortiment zijn uitermate geschikt voor gebruik in de horeca, de gezondheidszorg en de voedingsmiddelenindustrie. Ook voor kantoren, scholen, bedrijfshallen en de industriële sector zijn deze producten zeer geschikt.

Niet alleen is er voor ieder wat wils met het uitgebreide assortiment van Soli Clean, ook zijn we actief bezig om u een zo duurzaam mogelijk assortiment aan te bieden.