Diversey

Over Diversey

Het doel van Diversey is om elke dag mensen te beschermen en te verzorgen. Diversey is en blijft altijd een pionier en facilitator voor het leven. Wij streven voortdurend naar revolutionaire technologieën voor schoonmaak en hygiëne die klanten in al onze wereldwijde sectoren een volledig vertrouwen bieden. Hierbij gaat het om: facility management, gezondheidszorg, gastvrijheid, retail/detailhandel, foodservice en food and beverage. Diversey biedt  reinigingsproducten, sanitaire en onderhoudsproducten, systemen en diensten aan waarbij chemicaliën, machines en duurzaamheidsprogramma’s efficiënt zijn geïntegreerd. Alles wat we doen is gebaseerd op de impliciete overtuiging dat schoonmaak en hygiëne levensbehoeften zijn en dat wij essentiële diensten leveren.

Diversey maakt gebruik van 95 jaar expertise en kennis en ontwikkelt reinigingstechnologieën die levens redden. Wij bieden een klantgerichte, op maat gemaakte benadering die duurzame oplossingen mogelijk maakt. De behoeften van onze klanten staan centraal bij alles wat we doen, dit door bescherming en verbetering van het milieu voorop te stellen.  Diversey’s ethische betrokkenheid is impliciet aanwezig in al onze producten en dagelijkse relaties met onze medewerkers, onze klanten en het milieu. Deze ethiek vormt de basis van ons engagement als pioniers van de toekomst en makers van verbinding en innovatie.

Ons assortiment

Diversey is een heel belangrijk merk in ons assortiment. Wij hebben allerlei schoonmaakmaterialen en reinigingsmiddelen van Diversey op voorraad.