Euro Products

Euro Products is een van de belangrijkste spelers op het gebied van hygiëneproducten. Euro Products is een totaalleverancier die bekend staat om zijn hoogwaardige en betrouwbare producten. Het merk verkoopt bijvoorbeeld dispensers, zeepjes en toiletrollen. Euro Products is al jarenlang een toonaangevend bedrijf op het gebied van hygiëne. Soli Clean verkoopt daarom met trots dit gebruiksvriendelijke merk!   

Facility

Euro Products snapt dat een sanitaire omgeving totaal hygiënisch moet zijn. Daarom zijn de producten van Euro Products effectief, gebruiksvriendelijk en effeciënt. Euro Products luistert naar de behoeftes en wensen van klanten en gasten. Het merk heeft dispensers, toiletpapier, handdoeken, zepen en afvalzakken in huis. Deze betrouwbare producten zijn te koop in de Soli Clean-webshop.

Automotive

In een garage, fabriek of werkplaats staat veiligheid en hygiëne voorop. Euro Products weet dat een veilige werkplek meehelpt aan een goede sfeer en verhoging van de productiviteit. Euro Products biedt een ruim assortiment van producten aan, die nodig zijn om veilig te kunnen werken. In onze webshop zijn bijvoorbeeld handzepen, poetsdoeken en papierrollen te koop. Ook voor de bescherming en verzorging van de handen bij het sleutelen of werken met vervuilende middelen bent u hier aan het juiste adres.

Food

De Foodsector is misschien wel de belangrijkste sector als het gaat om hygiëne en frisheid. Door de strenge eisen moeten restaurants, cafés en hotels voldoen aan hoge voorwaarden.

De sanitaire omgeving en de keuken moeten zeer hygiënisch zijn. De gasten moeten veilig naar het toilet kunnen en in de keuken moet kruisbesmetting voorkomen worden. In de Soli Clean-webshop zijn handdesinfectanten, papierrollen en zeepjes te vinden.

Medisch

In de medische wereld is goede hygiëne van levensbelang. Het tegengaan van infecties en het niet overbrengen van ziektes zijn de belangrijkste doelen van Euro Products. Met de efficiënte sanitair- en hygiëne producten hoeven verpleegkundigen zich alleen maar bezig te houden met de patiënt.

Industrie

In de industrie werken werknemers met schadelijke stoffen, vuile handen, scherpe gereedschappen en gevaarlijke machines. Dit moet veilig gebeuren en daarom levert Euro Products producten op maat aan. Het assortiment bestaat uit diverse producten, zoals poetsdoeken, zeepjes, dispensers en toiletpapier, maar ook handverzorging en -bescherming. Euro Products wil een veilige en efficiënte werkdag creëren voor iedere werknemer!

Gratis Dispensers

Op zoek naar gratis dispensers voor het sanitair? Vraag naar de bruikleen voorwaarden bij Soli Clean, de groothandel in professionele schoonmaakartikelen. Alle soorten dispensers zijn bij ons gratis te verkrijgen: toiletroldispenser, zeepdispenser, toiletseat cleaner dispensers, handdoekdispensers.

zeep dispenser gratis