De Numatic 244NX
schrob-zuigmachine

Wanneer gebruik je een schrob-zuigmachine op batterij?

Dankzij de batterij in deze schrobzuigmachine heeft het apparaat een ideale wendbaarheid dit maakt het apparaat geschikt voor diverse sectoren. Denk bijvoorbeeld aan kapsalons, schoolgebouwen, cafetaria’s en restaurants maar ook in zorgtehuizen winkels en showrooms.

Daarnaast is deze schrobzuigmachine is ideaal voor het schrobben van vloeren waar het dweilen van de vloer teveel is en waar te weinig ruimte is voor een grote schrobmachine. Daarnaast wordt de vloer met het gebruik van de Numatic 244NX ook een veel schoner. Wanneer u dweilt maakt u de vloer vaak onnodig veel natter terwijl dit de kwaliteit van de vloer of van het resultaat vaak niet ten goede komt. Mede dankzij de batterij, maar ook het compacte formaat, is het apparaat makkelijk te besturen en door meerdere ruimtes te gebruiken achter elkaar. Ook rondom obstakels is hij makkelijk wendbaar.

Wat is het voordeel van een kleinere schrobmachine?

Deze schrobmachine heeft een ideaal formaat waardoor deze makkelijk door iedereen te bedienen is. Daarnaast is hij erg licht voor een schrobmachine en zit er geen snoer aan. Deze machine beschikt namelijk over een 36 volt batterij waarmee je, mits 80% opgeladen, wel 80 minuten lang gebruik kan maken van het apparaat. Dankzij de beweegbare hendel is de machine makkelijk te gebruiken in kleinere ruimtes met veel hoeken en obstakels. Ook zorgt deze hendel voor een prettige werkhouding.

Ook bespaard u tot wel 5000 liter water per jaar, gemeten met de vervanging van een 16l dweilsysteem. Verder bespaard het u tijd om schoon te maken met deze machine en is neemt het gebruik van schoonmaakmiddelen ook flink af.

Hoe werkt de Numatic 244NX?

Wanneer u begint met het gebruiken van de schrobmachine vult u eerst de schoonwatertank met water en plaatst u de volgeladen accu in de machine. Daarna laat u de borstels en zuigmond zakken doormiddel van de voetpedalen. Daarna zet u de borstels en zuigmotor aan en kunt u de machine gebruiken. Alle hendels zijn rood geaccentueerd, hierdoor is de machine makkelijk te gebruiken.

Dankzij de touch points op het apparaat kunt u de schrobmachine makkelijk ontgrendelen of vergrendelen. Daarnaast kunt u met de voetbediening het borsteldek makkelijk van en naar de grond brengen en de zuigmond makkelijk bedienen. Na gebruik kunt u makkelijk in 1 beweging de vuilwatertank legen.

Wat zit er standaard bij de stofzuiger?

De machine kunt u meteen gebruiken na levering. Dit aangezien de schrobmachine standaard wordt geleverd met borstels, zuigmond, accu en adapter. Daarnaast ontvang u er ook een servicecontract bij van 3 jaar. Op de machine zelf zit 2 jaar fabrieksgarantie.

Naast de standaard benodigdheden zijn er nog diverse accessoires beschikbaar voor de Numatic 244NX. Zo hebben wij een transport trolley in ons assortiment. Deze trolley zorgt er voor dat u de schrobmachine makkelijk kunt verplaatsen of opbergen. Ook zijn er meerdere opzetborstels of schrobpads beschikbaar. Bijvoorbeeld de polyscrub schrobborstel deze is ideaal voor het schrobben van harde vloeren. Daarnaast vormen voegen of structuurvormen geen hinder voor deze borstels.
Bent u meer opzoek naar iets voor gladde en kwetsbare vloeren dan kunt u het beste de roze schrobpads gebruiken. Deze zijn vrij zacht en zorgen dus beter voor uw vloer. Let op, de schrobpads kunt u niet gebruiken zonder de padhouders.

Welke reinigingsmiddelen gebruik ik bij de Numatic 244NX?

Wij hebben meerdere geschikte reinigers die te gebruiken zijn bij deze schrob-zuigmachine. Bijvoorbeeld de TANEX allround krachtige vloerreiniger. Deze reiniger is zeer geschikt voor de dagelijkse onderhoudsreiniging. Maar ook de TANET karacho universele allesreiniger is zeer geschikt voor deze machine. Beide reinigingsmiddelen zijn daarnaast ook nog duurzaam.

Bent u geïnteresseerd in deze machine? Kijk dan snel naar onze product pagina.

Heeft u nog vragen over de machine? Bel naar 0341-417672 of mail naar info@soliclean.nl.

 

Bekijk hier het product

Aanbieding!
Numatic compacte batterij schrobzuigmachine 244NX Graphite
Artikelnummer: 484244
2.995,00 Offerte aanvragen