Welkom bij Soli Clean       

Over Soli Clean

Soli Clean is al meer dan veertig jaar gespecialiseerd in de professionele schoonmaak. Wij zijn gevestigd in Harderwijk en staan klaar voor particulieren en bedrijven die behoefte hebben aan professionele schoonmaakmiddelen en machines.

Bij ons staat contact met de klant centraal. Doordat we een middelgrote speler zijn, hebben we korte lijntjes met onze leveranciers en klanten. Wij gaan een partnership aan met de klant en proberen de consument op een veilige, duurzame en efficiënte manier verder te helpen.

Soli Clean denkt aan het milieu. In 2019 verwelkomen wij tientallen zonnepanelen. Daarnaast helpen wij ook de klant verduurzamen met eco en cradle to cradle gecertificeerde producten. Ook kan Soli Clean de lege verpakkingen weer ophalen om direct her te gebruiken of anders wordt er granulaat van gemaakt om weer te hergebruiken. Zo helpen we elkaar en denken we aan het milieu.

Wij staan met onze schoonmaakmiddelen klaar voor diverse branches. Soli Clean is gespecialiseerd in schoonmaakmiddelen voor schoonmaakbedrijven, horeca, recreatie, zorg, gemeentelijke instellingen, tankstations, ziekenhuizen, scholen en kantoren.

Soli Clean heeft eigen transport door heel Nederland. Wij schakelen snel als de klant behoefte heeft aan onze producten. Door onze snelle en efficiënte service kan u altijd gebruikmaken van onze gecertificeerde schoonmaakmiddelen. Daarnaast produceren wij ook onze eigen producten.

Eigenaren Marco en Tabitha Heemskerk kijken met vertrouwen naar de toekomst en zien kansen in een snel ontwikkelende branche. “We proberen de klant een nieuwe beleving mee te geven. We gaan het pand verbouwen en zijn bezig met het ontwikkelen van een showroom. We willen samen met onze leveranciers en klanten op een veilige, duurzame en efficiënte manier resultaat behalen.”

Wij staan voor u klaar,

Team Soli clean.

Wie zijn wij

Marco Heemskerk

Marco Heemskerk is directeur van Soli Clean. Hij is getrouwd met Tabitha en zij hebben drie kinderen. Hij studeerde Internationale Groothandel en Commerciële Economie en studeerde af bij EFMI Businessschool. Bij Soli Clean kan hij zijn enthousiasme en ideeën kwijt. “Mijn werk is ontzettend divers. De ene dag sta ik in een sportzaal en de andere dag probeer ik een verzorgingstehuis efficiënt, veilig en duurzaam te helpen. Wij doen ons uiterste best om de klant zo blij mogelijk te maken met onze producten en diensten.”

Tabitha Heemskerk

Tabitha Heemskerk is getrouwd met Marco en zij hebben samen een dochter (Sophie) en twee zoons (Fester en Olivier). Tabitha heeft een achtergrond in de HR. Bij Soli Clean richt ze zich op de marketing en communicatie. “Ik wil ons bedrijf op een eigentijdse manier op de kaart zetten. Met een nieuw logo, een showroom en een moderne uitstraling. De klant moet zich bij ons welkom voelen.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GKF_6198-8-1024x1000.jpg

Anneke van de Haar

Anneke van de Haar houdt zich o.a. bezig met de administratie bij Soli Clean. Anneke heeft qua jaren al heel wat ervaring binnen de organisatie. Elke ochtend gaat zij op de fiets, met veel plezier, naar haar werk. “Ik houd van afwisseling in mijn werk en een fijne sfeer op de vloer. Bij Soli Clean kan ik mijn energie en interesses kwijt en kan ik doen waar ik goed in ben.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GKF_6154-3-1024x935.jpg

Lieset Wolters

Lieset Wolters is medewerker Customer Service bij Soli Clean. Ze is getrouwd en woont in Putten. Bij Soli Clean houdt ze zich bezig met de bestellingen, facturen en orders verwerken. “Bij Soli Clean is geen dag hetzelfde. Het werk is erg afwisselend en het is altijd lekker druk. Hierdoor heb ik veel plezier in mijn werk.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GKF_6190-7-1024x966.jpg

John Rijntjes

John Rijntjes is medewerker binnendienst bij Soli Clean. John zorgt ervoor dat de zakelijke facturatie altijd perfect op orde is. Hij heeft 42 jaar bij de spoorwegen gewerkt in de financiële sector en is reeds een paar jaar met pensioen. “Ik werk graag met cijfers. Bij Soli Clean krijg ik de kans om mijn ervaringen in te brengen. Het team is jong, gezellig en erg dynamisch. Ik ga altijd (woensdag en vrijdag) met plezier naar mijn werk.”

Will van Engelen

Will van Engelen is magazijnmedewerker en verantwoordelijk voor de eigen productielijn bij Soli Clean. In zijn vrije tijd luistert hij graag naar de Rolling Stones, maar bij Soli Clean zorgt hij voor structuur en sturing in het magazijn. “De sfeer is erg gemoedelijk en iedereen doet zijn ding. We kunnen grapjes maken, maar als het moet kunnen we elkaar ook attenderen op verbeterpunten, dat is onze kracht.”

Mark van der Velde

Mark van der Velde is hoofd-magazijnmedewerker bij Soli Clean. Hij is getrouwd en heeft drie jongens. Het werk geeft Mark veel voldoening en hij zet zich dan ook volop in. “Het magazijnwerk is erg afwisselend. Je bent bezig met het versturen van pakketjes, het klaarmaken van bestellingen en het helpen van klanten, maar ook het inkopen en inboeken van producten behoort tot de werkzaamheden. Het werk en de omgang met klanten geven mij veel energie.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GKF_6186-6-1024x1000.jpg

Willem Tuithof

Willem Tuithof is verantwoordelijk voor de voorraad in het magazijn van Soli Clean. Hij werkt via de Gresbo bij Soli Clean. Willem heeft het ontzettend naar zijn zin in het magazijn. “Ik zit hier enorm goed op mijn plek. Ik word vrijgelaten in het werk en kan goed opschieten met mijn collega’s. In het magazijn heb ik mijn eigen straatje en kan ik mijn eigen ding doen. Als Soli Clean zo’n mooi bedrijf blijft, kan ik hier wel honderd worden.”

Marco Roelofsen

Marco Roelofsen is chauffeur bij Soli Clean. Hij levert overdag bestellingen rond tot aan, of zelfs achter, de voordeur. In zijn vrije tijd wandelt hij graag met zijn hondje over het strand. Hij is veel onderweg voor Soli Clean, maar heeft ook regelmatig klantcontact bij het afleveren van een bestelling. Erg afwisselend werk en dat houdt het leuk.

William de Wit

William de Wit zit in het magazijn van Soli Clean goed op zijn plek. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen waar hij na een dag werken graag bij thuiskomt. In ruil voor een kopje koffie zet hij graag een stapje extra, maar ook zonder pakt hij elke order met een glimlach in.

Tom Krommenhoek

Tom Krommenhoek is bij Soli Clean begonnen als stagiair. De veelzijdigheid van het werk pakt hij goed op en door zijn inzet is hij nu volwaardig collega, zowel in het magazijn als op kantoor. Hij is sportief en zet graag zijn beste beentje voor. Dat laat hij zien op de werkvloer, maar ook bij de derde helft van een voetbalwedstrijd.