Over Soli Clean

Marco Heemskerk

Marco Heemskerk is directeur van Soli Clean. Hij is getrouwd met Tabitha en heeft een dochtertje van vier. Hij studeerde Internationale Groothandel en Commerciële Economie en studeerde af bij EFMI Businessschool. Bij Soli Clean kan hij zijn enthousiasme en ideeën kwijt. “Mijn werk is ontzettend divers. De ene dag sta ik in een sportzaal en de andere dag probeer ik een verzorgingstehuis zo efficiënt, veilig en duurzaam te helpen. Wij doen ons uiterste best om de klant zo blij mogelijk te maken met onze producten en diensten.”

Tabitha Heemskerk

Tabitha Heemskerk is getrouwd met Marco en hebben samen een dochter Sophie (4) en heeft een achtergrond in de HR. Bij Soli Clean richt ze zich op de marketing en communicatie. “Ik wil ons bedrijf op een eigentijdse manier op de kaart zetten. Met een nieuw logo, een showroom en een moderne uitstraling. De klant moet zich bij ons welkom voelen.”

Lieset Wolters

Lieset is medewerker Customer Service bij Soli Clean. Ze is getrouwd en woont in Putten. Bij Soli Clean houdt ze zich bezig met de bestellingen, facturen en orders verwerken. “Bij Soli Clean is geen dag hetzelfde. Het werk is erg afwisselend en het is altijd lekker druk. Hierdoor heb ik veel plezier in mijn werk.”

Hans Bontekoning

Hans Bontekoning is vertegenwoordiger voor Soli Clean. Van huis uit is hij levensmiddelentechnoloog en bij Soli Clean ondersteunt hij ook de voedselveiligheid. “Ik wil de klant blij maken met efficiënte oplossingen en snelle service. Soli Clean is een gedreven team, met korte lijntjes en uitstekende communicatie. De medewerkers werken niet voor zichzelf, maar voor de klant.”

Anneke van de Haar

Anneke houdt zich o.a. bezig met de administratie, inkoop-en verkoop bij Soli Clean. Anneke heeft qua jaren al heel wat ervaring binnen de organisatie. Elke ochtend gaat zij op de fiets, met veel plezier, naar haar werk. “Ik houd van afwisseling in mijn werk en een fijne sfeer op de vloer. Bij Soli Clean kan ik mijn energie en interesses kwijt en kan ik doen waar ik goed in ben.”

John Rijntjes

John Rijntjes is medewerker binnendienst bij Soli Clean. John zorgt ervoor dat de zakelijke facturatie altijd perfect op orde is. Hij heeft 42 jaar bij de spoorwegen gewerkt in de financiële sector en is reeds een paar jaar met pensioen. “Ik werk graag met cijfers. Bij Soli Clean krijg ik de kans om mijn ervaringen in te brengen. Het team is jong, gezellig en erg dynamisch. Ik ga altijd (woensdag en vrijdag) met plezier naar mijn werk.”

Mark van de Velde

Mark van der Velde is medewerker in het magazijn bij Soli Clean. Hij is getrouwd en heeft drie jongens. Het werk geeft Mark veel voldoening. “Het magazijnwerk is erg afwisselend. Je bent bezig met het versturen van pakketjes, het klaarmaken van bestellingen en het helpen van klanten. Het werk en de omgang met klanten geven mij veel energie.”

Will van Engelen

Will van Engelen is hoofd-magazijn en productie bij Soli Clean. In zijn vrije tijd luistert hij graag naar de Rolling Stones, maar bij Soli Clean zorgt hij voor structuur en sturing in het magazijn. “De sfeer is erg gemoedelijk en iedereen doet zijn ding. We kunnen grapjes maken, maar als het moet kunnen we elkaar ook attenderen op verbeterpunten, dat is onze kracht.”

Willem Tuithof

Willem is verantwoordelijk voor de voorraad in het magazijn van Soli Clean. Hij werkt via de Gresbo bij Soli Clean. Willem heeft het ontzettend naar zijn zin in het magazijn. “Ik zit hier enorm goed op mijn plek. Ik word vrijgelaten in het werk en kan goed opschieten met mijn collega’s. In het magazijn heb ik mijn eigen straatje en kan ik mijn eigen ding doen. Als Soli Clean zo’n mooi bedrijf blijft, kan ik hier wel honderd worden.”