Welkom bij Soli Clean       

Over Soli Clean

Soli Clean is al meer dan veertig jaar gespecialiseerd in de professionele schoonmaak. Wij zijn gevestigd in Harderwijk en staan klaar voor particulieren en bedrijven die behoefte hebben aan professionele schoonmaakmiddelen.

Bij ons staat contact met de klant centraal. Doordat we een middelgrote speler zijn, hebben we korte lijntjes met onze leveranciers en klanten. Wij gaan een partnership aan met de klant en proberen de consument op een veilige, duurzame en efficiënte manier verder te helpen.

Soli Clean denkt aan het milieu. In 2019 verwelkomen wij tientallen zonnepanelen. Daarnaast helpen wij ook de klant verduurzamen met eco en cradle to cradle gecertificeerde producten. Ook kan Soli Clean de lege verpakkingen weer ophalen om direct her te gebruiken of anders wordt er granulaat van gemaakt om weer te hergebruiken. Zo helpen we elkaar en denken we aan het milieu.

Wij staan met onze schoonmaakmiddelen klaar voor diverse branches. Soli Clean is gespecialiseerd in schoonmaakmiddelen voor schoonmaakbedrijven, horeca, recreatie, zorg, gemeentelijke instellingen, tankstations, ziekenhuizen, scholen en kantoren.

Soli Clean heeft eigen transport door heel Nederland. Wij schakelen snel als de klant behoefte heeft aan onze producten. Door onze snelle en efficiënte service kan u altijd gebruikmaken van onze gecertificeerde schoonmaakmiddelen. Daarnaast produceren wij ook onze eigen producten.

Eigenaren Marco en Tabitha Heemskerk kijken met vertrouwen naar de toekomst en zien kansen in een snel ontwikkelende branche. “We proberen de klant een nieuwe beleving mee te geven. We gaan het pand verbouwen en zijn bezig met het ontwikkelen van een showroom. We willen samen met onze leveranciers en klanten op een veilige, duurzame en efficiënte manier resultaat behalen.”

Wij staan voor u klaar,

Team Soli clean.

Wie zijn wij

Marco Heemskerk

Marco Heemskerk is directeur van Soli Clean. Hij is getrouwd met Tabitha en heeft een dochter en zoon. Hij studeerde Internationale Groothandel en Commerciële Economie en studeerde af bij EFMI Businessschool. Bij Soli Clean kan hij zijn enthousiasme en ideeën kwijt. “Mijn werk is ontzettend divers. De ene dag sta ik in een sportzaal en de andere dag probeer ik een verzorgingstehuis efficiënt, veilig en duurzaam te helpen. Wij doen ons uiterste best om de klant zo blij mogelijk te maken met onze producten en diensten.”

Tabitha Heemskerk

Tabitha Heemskerk is getrouwd met Marco en zij hebben samen een dochter Sophie en zoon Fester. Tabitha heeft een achtergrond in de HR. Bij Soli Clean richt ze zich op de marketing en communicatie. “Ik wil ons bedrijf op een eigentijdse manier op de kaart zetten. Met een nieuw logo, een showroom en een moderne uitstraling. De klant moet zich bij ons welkom voelen.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GKF_6198-8-1024x1000.jpg

Anneke van de Haar

Anneke van de Haar houdt zich o.a. bezig met de administratie, inkoop-en verkoop bij Soli Clean. Anneke heeft qua jaren al heel wat ervaring binnen de organisatie. Elke ochtend gaat zij op de fiets, met veel plezier, naar haar werk. “Ik houd van afwisseling in mijn werk en een fijne sfeer op de vloer. Bij Soli Clean kan ik mijn energie en interesses kwijt en kan ik doen waar ik goed in ben.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GKF_6154-3-1024x935.jpg

Lieset Wolters

Lieset Wolters is medewerker Customer Service bij Soli Clean. Ze is getrouwd en woont in Putten. Bij Soli Clean houdt ze zich bezig met de bestellingen, facturen en orders verwerken. “Bij Soli Clean is geen dag hetzelfde. Het werk is erg afwisselend en het is altijd lekker druk. Hierdoor heb ik veel plezier in mijn werk.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GKF_6190-7-1024x966.jpg

John Rijntjes

John Rijntjes is medewerker binnendienst bij Soli Clean. John zorgt ervoor dat de zakelijke facturatie altijd perfect op orde is. Hij heeft 42 jaar bij de spoorwegen gewerkt in de financiële sector en is reeds een paar jaar met pensioen. “Ik werk graag met cijfers. Bij Soli Clean krijg ik de kans om mijn ervaringen in te brengen. Het team is jong, gezellig en erg dynamisch. Ik ga altijd (woensdag en vrijdag) met plezier naar mijn werk.”

Véronique Salomé

Véronique Salomé houdt zich voornamelijk bezig met het optimaliseren en de juiste werking van de website. Ze vindt het oplossen van problemen een uitdaging en zorgt er graag voor dat alles zo efficiënt mogelijk werkt.

Will van Engelen

Will van Engelen is hoofd-magazijn en productie bij Soli Clean. In zijn vrije tijd luistert hij graag naar de Rolling Stones, maar bij Soli Clean zorgt hij voor structuur en sturing in het magazijn. “De sfeer is erg gemoedelijk en iedereen doet zijn ding. We kunnen grapjes maken, maar als het moet kunnen we elkaar ook attenderen op verbeterpunten, dat is onze kracht.”

Mark van der Velde

Mark van der Velde is medewerker in het magazijn bij Soli Clean. Hij is getrouwd en heeft drie jongens. Het werk geeft Mark veel voldoening. “Het magazijnwerk is erg afwisselend. Je bent bezig met het versturen van pakketjes, het klaarmaken van bestellingen en het helpen van klanten. Het werk en de omgang met klanten geven mij veel energie.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is GKF_6186-6-1024x1000.jpg

Willem Tuithof

Willem Tuithof is verantwoordelijk voor de voorraad in het magazijn van Soli Clean. Hij werkt via de Gresbo bij Soli Clean. Willem heeft het ontzettend naar zijn zin in het magazijn. “Ik zit hier enorm goed op mijn plek. Ik word vrijgelaten in het werk en kan goed opschieten met mijn collega’s. In het magazijn heb ik mijn eigen straatje en kan ik mijn eigen ding doen. Als Soli Clean zo’n mooi bedrijf blijft, kan ik hier wel honderd worden.”

Marco Roelofsen

Marco Roelofsen is chauffeur bij Soli Clean. Hij levert overdag bestellingen rond tot aan, of zelfs achter, de voordeur en staat ‘s avonds op het veld om voetbaltraining te geven. Erg afwisselend werk en dat houdt het leuk.

Wij verwelkomen daarnaast onze nieuwe collega’s!

Zij stellen zich binnenkort aan u voor.

Arno van Montfrans – Vertegenwoordiger

William De Wit – Magazijnmedewerker