Prijsverhogingen 2022

De corona houdt ons al anderhalf jaar in de greep. Er zijn nog steeds veel onzekerheden en uitdagingen voor u als klant en voor ons als groothandel. De gevolgen van de corona zijn groot. De wereldwijde tekorten aan grondstoffen zijn enorm en ook naar 2022 voorzien wij tekorten op belangrijke grondstoffen.

Waarin wij u vorig jaar nog berichtten dat wij geen algehele prijsverhoging zouden toepassen voor 2021, is het voor ons nu onoverkomelijk. Wij kunnen de toegenomen inkoopsprijzen niet meer absorberen. Helaas dwingt dit ons dan ook tot een substantiële verhoging per 1 januari 2022. Het kan zelfs zo zijn dat er later in 2022 nog een onvermijdelijke prijsverhoging komt.

De prijzen blijven onzeker en door de sterk stijgende inkoopsprijzen en de toenemende tekorten, zijn wij genoodzaakt de prijzen van de volgende leveranciers te verhogen welke nu bekend zijn:

Werner en Mertz 7,1%
Papier 9,5%
Sc Johnson/Deb 11% (desinfectie 2%)
Dr Weigert/Neodisher 4,5%
Unger 7,5%
Vikan 4%
Numatic 4%
Vuilniszakken 4-8%
Soli reinigingsmiddelen, microvezel, hulpmaterialen 5%

 

Tevens verhogen wij ons franco huis bedrag naar €125,-. Daaronder berekenen wij €7,95 excl. btw voor handelings-/vervoerskosten. Onze klanten op route worden gratis geleverd.
Wij verzekeren u dat wij continu met de prijzen mee bewegen, zodat wij u te allen tijde voorzien van de juiste prijs. Wij begrijpen echter dat dit geen prettig bericht is.
Wilt u de gevolgen van de stijging beperken? U kunt tot 17 december a.s. profiteren van de huidige prijzen. Grote orders tussen 17 en 31 december a.s. in overleg. Ons team denkt graag met u mee!
Voor nu willen wij u bedanken voor het vertrouwen in Soli Clean. Wij kijken er naar uit om de prettige samenwerking met u ook in 2022 voort te zetten. Heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op.