Quick & Easy doseersysteem voor de schoonmaak

Schoonmaken is nog nooit zo makkelijk geweest

Quick & Easy doseersysteem, nooit meer overdoseren!

 

De naam zegt het al; snel & makkelijk.
Een eenvoudig doseersysteem die ontzettend praktisch is in gebruik. Nooit meer overdoseren door de Quick & Easy foamhead!

Quick & Easy is een makkelijk mee te nemen, automatisch doseersysteem dat bestaat uit vijf soorten duurzame schoonmaakproducten op een deel water. Een sopje aanmaken is verleden tijd en het afwisselen van de juiste reinigingsmiddelen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Snel en eenvoudig schoonmaken in de horeca

Deze sprayflacon is ideaal voor gebruik in de horeca, waar er snel schoongemaakt moet kunnen worden. Ook zeer handig in gebruik als er verschillende soorten ruimtes achter elkaar schoongemaakt moeten worden. Doordat er soms haastig gewerkt wordt, is de kans op verspilling met traditionele emmers met sop en sprayflacons groot.
Met de Quick & Easy units is het niet nodig om eerst een sopje aan te maken voor de keuken, vervolgens een nieuwe voor de badkamer en dan weer een andere voor de rest van het interieur. Er hoeft daarnaast niks overgegoten te worden in een sprayflacon, dus morsen is verleden tijd! Er kan simpelweg een nieuwe Quick & easy sprayflacon worden gepakt met het juiste reinigingsmiddel.

Duurzaam en makkelijk schoonmaken

Daarnaast is werken met het Quick & Easy doseersysteem ook nog eens ontzettend duurzaam. Het automatische doseersysteem pakt zelf de juiste hoeveelheid water en reinigingsmiddel. Op 1 flesje schoonmaakmiddel gaan wel 10 flacons water.
Doordat het reinigingsmiddel niet op voorhand wordt aangelengd met water, is deze ook nog eens veel langer houdbaar.

Ecologisch schoonmaken

Alle Quick & Easy producten dragen het EU-Ecolabel en de productpatronen hebben bovendien het Cradle to Cradle Gold certificaat.
Dit laatst wil zeggen dat ervan uit wordt gegaan dat afval gelijk is aan voedsel. Elke grondstof, elk materiaal moet volledig hergebruikt kunnen worden van wieg tot wieg (cradle to cradle) zonder dat het zijn waarde verliest.

Wat is het EU-Ecolabel?

Zowel producten als diensten kunnen voldoen aan het EU-Ecolabel. Dat wil zeggen dat zij een verminderde negatieve impact hebben op het milieu, de volksgezondheid, het klimaat en natuurlijke hulpbronnen. Hier zitten strenge eisen aan vast, dit keurmerk wordt niet zomaar uitgeleverd.
Producten die aan het Europees Ecolabel kunnen voldoen zijn bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen, papierwaren of apparaten.

Een schoonmaakmiddel voor elke klus

Er zijn verschillende reinigingsmiddelen om de Quick & Easy mee te gebruiken. Als basis is er een spraykop met een lege flacon van 325 ml voor water. In combinatie hiermee kan er een keuze worden gemaakt uit een uitgebreid assortiment reinigingsmiddelen.
Vervolgens geeft de Quick & Easy foamhead een gebruiksklare oplossing waar direct mee schoongemaakt kan worden. Spray het middel op een doek en wrijf het schoon te maken oppervlak hiermee in.
Doordat er een schuim uitkomt in plaats van een spray, kan er gerichter worden gespoten waardoor er minder verspilling plaatsvindt. Daarnaast geeft een schuim minder kans op inademen van schadelijke dampen dan een spray.
Op één flesje concentraat gaan tien flesjes water, het gaat dus ook erg lang mee!
Let wel, giet het flesje water na elk gebruik leeg voor hygiënische werking.

Quick & Easy Tanet Interior – dagelijkse interieurreiniger

Als eerste is er een dagelijkse interieurreiniger, Tanet interior. Dit is een duurzame oppervlakkenreiniger die zeer veilig is in gebruik. Het middel is volledig biologisch afbreekbaar en is ontzien van toxische en schadelijke stoffen. De oplossing laat geen strepen of vlekken na en is geschikt voor alle afwasbare , gladde en glanzende oppervlakken van kunststof en gelakte, keramische en metalen oppervlakken. Is tevens geschikt voor glas en spiegels, zowel binnen als buiten.

Quick & Easy Tanex Performa – krachtige oppervlakkenreiniger

Tanex performa is een zeer geconcentreerde, krachtige oppervlakkenreiniger met uitstekende vlek verwijderende eigenschappen. Het middel is volledig biologisch afbreekbaar en is ontzien van toxische en schadelijke stoffen.
Dit middel heeft een aangename geur en is geschikt voor gebruik op alle kunststoffen, zowel binnen als buiten. Zeer geschikt voor het reinigen van tafels, deuren, planken en muurpanelen.
Niet gebruiken op onverzegeld hout, geschilderde materialen en acrylglas.

Quick & Easy Grease off – keukenontvetter

Speciaal voor de hardnekkige vlekken in de keuken is er Grease off. Deze aangenaam geurende keukenontvetter is geschikt voor algemeen gebruik voor het reinigen van de voedselverwerkende omgeving. Het middel is volledig biologisch afbreekbaar en is ontzien van toxische en schadelijke stoffen.
Uitermate geschikt voor water- en alkalibestendige oppervlakken, zoals aanrechten, snijmachines, koelkasten, wastafels, keukenapparaten, afzuigkappen, ovens etc.
Niet gebruiken op aluminium of messing.

Quick & Easy Sanet daily – dagelijkse badkamerreiniger

Ook voor het dagelijkse onderhoud van de sanitaire ruimtes is er een gepaste Quick & Easy oplossing. Sanet Daily is een krachtige badkamerreiniger op basis van melkzuur en is doeltreffend tegen watervlekken en kalkzeep. Het middel is volledig biologisch afbreekbaar en is ontzien van toxische en schadelijke stoffen.
Dit middel laat een aangename geur na en is geschikt voor alle zuurbestendige oppervlakken zoals tegels, chroom, porselein en aardewerk.
Niet gebruiken op natuursteen (zoals marmer) en zuurgevoelig glazuur.

Quick & Easy Sanet Power – periodieke ontkalker

Sanet Power is een periodieke ontkalker voor sanitaire ruimtes en badkamers. Naast het dagelijkse onderhoud hoopt zich ook vaak een hoop kalk op op plekken die in aanraking komen met water. Met Sanet Power kan kalksteen worden weggehaald op alle zuurbestendige oppervlakken zoals tegels, chroom, porselein en aardewerk.
Het middel is volledig biologisch afbreekbaar en is ontzien van toxische en schadelijke stoffen.

Demo Quick & Easy schoonmaak(hulp)middel

Benieuwd naar deze producten in de praktijk? Vraag een gratis demo aan op info@soliclean.nl.