Schoonmaakmaterialen

Geen producten gevonden.

Groothandel schoonmaakmaterialen voor perfecte hygiëne

Soli Clean heeft een groot aanbod van professionele schoonmaakartikelen voor particulieren en bedrijven. De schoonmaakmaterialen zijn duurzaam, hygiënisch en gemaakt door de best aanbevolen merken. De materialen zijn geschikt voor diverse ruimtes. Schoonmakers van de horeca, kantoorpanden en sportverenigingen zijn heel tevreden over onze materialen!

Groothandel met diverse types schoonmaakmaterialen

Bij Soli Clean ben je aan het juiste adres voor vele schoonmaakartikelen. Soli Clean heeft onder andere borstelwerk, glazenwassermateriaal, mopsystemen en diverse accessoires. Deze producten zijn allemaal te koop in onze vernieuwde webshop!

Diverse merken schoonmaakmaterialen

Soli Clean werkt samen met de meest professionele merken. Deze merken staan bekend om hun hygiëne, klantvriendelijkheid en lange levensduur. Soli Clean heeft schoonmaakmaterialen van onder andere Wecoline, Vikan, Unger, Numatic en Betra.

De makkelijkste schoonmaakartikelen voor iedere klus

  • Gegarandeerde hygiëne
  • De beste en voordeligste schoonmaakmerken
  • Schoonmaken gaat nog sneller!
  • Lange levensduur van de artikelen
  • Advies op maat voor elke branche

Groothandel voor werkwagens en schoonmaakkarren Numatic

Bent u er niet helemaal zeker van welke werkwagen of schoonmaakkar het meest geschikt is voor uw bedrijf? Vraag vrijblijvend advies bij ons aan over bijvoorbeeld Numatic werkwagens.
Meer informatie over werkwagens en schoonmaakkarren vindt u hier.

Vikan vloertrekkers voor iedere schoonmaakklus

Vikan heeft een uitgebreid assortiment vloertrekkers. Een vloertrekker is handig om de vloer droog te trekken, maar vloertrekkers zijn ook geschikt om grof vuil te verwijderen van een vochtige vloer waar een veger niet geschikt is. Om de hoogste efficiëntie en de beste hygiëne te bereiken is het belangrijk om de juiste vloertrekker te kiezen.

Vikan vloertrekkers zijn te bestellen in 3 soorten, 6 kleuren en 4 breedte maten. Onder de drie soorten verstaan we; de vloertrekker, de hygiënische vloertrekker en de ultra hygiënische vloertrekker. Iedere vloertrekker heeft zijn eigen sterktes en zwaktes, dit is hieronder schematisch weergegeven samen met de geschiktheid voor de voedselveiligheid (Glas & Vork).

Gebruik & Voedselveiligheid Verwijderen water Verwijderen water Voedselveiligheid
Gladde Vloer Ruwe Vloer Glas & vork
Ultra Hygiënische Vloertrekker ** * Ja
Hygiënische Vloertrekker *** ** Ja
Vloertrekker *** *** Nee
De juiste Vikan vloertrekker voor iedere schoonmaakklus