Unger

Unger is de specialist op het gebied van de professionele glazenschoonmaak. De producten van Unger zijn een must voor de glazenwasser. Unger staat bekend om zijn raamwissers, inwassers, schrapers en de telescoopstelen. De ontwerpen zijn effectief, gebruiksvriendelijk en veilig. Soli Clean verkoopt daarom met trots dit betrouwbare merk! Klik hier om direct naar de Unger artikelen te gaan.

Raamwissers

De raamwissers van Unger staan bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie. De handgrepen van de wissers zijn zeer comfortabel en het rubber zorgt niet voor uitslag. De wissers voldoen aan alle hoge eisen die horen bij de professionele schoonmaak.

Unger probeert met alle wensen van de klant rekening te houden. De wissers zijn daarom te gebruiken voor alle werkzaamheden en geschikt voor alle telescoopstelen.

Inwassers

De inwassers van Unger zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. De producten voldoen aan alle toekomstbestendige reinigingseigenschappen. De inwassers zijn effectief, efficiënt, gebruiksvriendelijk en ze passen moeiteloos op alle telescoopstelen. In de Soli Clean-webshop zijn diverse inwassers, houders en hoezen te koop. Zodat je direct kan beginnen aan de professionele schoonmaak!

Schrapers

De schrapers van Unger zijn uitermate gebruiksvriendelijk. De schrapers kennen een vlijmscherpe en een stompe kant. De mesjes zijn in iedere situatie gebruiken. Unger heeft voor vele schoonmaakdoeleinden schrapers ontwikkelt. In onze webshop zijn de glas-, vloer- en oppervlakteschrappers te koop!

Telescoopstelen

Unger staat bekend om zijn klassieke en watergeleidende telescoopstelen. De klassieke stelen zijn gemaakt van aluminium. Daarnaast zijn ze heel stabiel en extra veilig. Ladders zijn verleden tijd, want de telescoopstelen zijn tot tien meter uitschuifbaar.

De watergeleidende telescoopstelen zijn de uitkomst om bedrijfspanden, zonnepanelen en ramen te wassen. Deze stelen zijn zelfs tot 20 meter uit te schuiven en kennen een streeploos resultaat. Beide stelen zijn in onze webshop te vinden. Daarnaast zijn er ook watervoerende borstels, slangen en zuiverwaterfilters te koop, zoals de Unger OptiLoc en de TelePlus. 

Hulpmaterialen

In de Soli Clean-webshop zijn ook de belangrijkste hulpmaterialen van Unger te koop. In de shop zijn bijvoorbeeld reinigingsmiddelen, doekjes, emmers, sponzen en handschoenen te vinden. Alles voor een gemakkelijke en veilige schoonmaak!