Waarom Soli Clean

Soli Clean is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in de professionele schoonmaak. Wij zijn gevestigd in Harderwijk en staan klaar voor particulieren en bedrijven die behoefte hebben aan professionele schoonmaakmiddelen.

Bij ons staat contact met de klant centraal. Doordat we een middelgrote speler zijn, hebben we korte lijntjes met onze leveranciers en klanten. Wij gaan een partnership aan met de klant en proberen de consument op een veilige, duurzame en efficiënte manier verder te helpen.

Soli Clean denkt aan het milieu. In 2019 verwelkomen wij tientallen zonnepanelen. Daarnaast helpen wij ook de klant verduurzamen met eco en cradle to cradle gecertificeerde producten. Ook kan Soli Clean de lege verpakkingen weer ophalen om direct her te gebruiken of anders wordt er granulaat van gemaakt om weer te hergebruiken. Zo helpen we elkaar en denken we aan het milieu.

Wij staan met onze schoonmaakmiddelen klaar voor diverse branches. Soli Clean is gespecialiseerd in schoonmaakmiddelen voor schoonmaakbedrijven, horeca, recreatie, zorg, gemeentelijke instellingen, tankstations, ziekenhuizen, scholen en kantoren.

Soli Clean heeft eigen transport door heel Nederland. Wij schakelen snel als de klant behoefte heeft aan onze producten. Door onze snelle en efficiënte service kan u altijd gebruikmaken van onze gecertificeerde schoonmaakmiddelen. Daarnaast produceren wij ook onze eigen producten.

Eigenaren Marco en Tabitha Heemskerk kijken met vertrouwen naar de toekomst en zien kansen in een snel ontwikkelende branche. “We proberen de klant een nieuwe beleving mee te geven. We gaan het pand verbouwen en zijn bezig met het ontwikkelen van een showroom. We willen samen met onze leveranciers en klanten op een veilige, duurzame en efficiënte manier resultaat behalen.”

Wij staan voor u klaar,

Team Soli Clean.