SC Johnson (deb Stoko)  SC JohnsonDEB Stoko SC Johnson

Het merk Deb van SC Johnson is een van de belangrijkste schoonmaakmerken op het gebied van huidverzorging. Het merk specialiseert zich in de professionele huidzorg, huidbescherming en handhygiëne. Al meer dan 80 jaar is Deb wereldwijd een betrouwbare naam. Dagelijks gebruiken zo’n 150 miljoen mensen Deb. Bij SC Johnson staat veiligheid, hygiëne en gezondheid hoog in het vaandel. Daarom verkoopt Soli Clean, groothandel in professionele producten, met trots dit innovatieve merk! Klik hier voor het Deb sc Johnsen assortiment.

Industrie

In de industrie is de verzorging van de huid van groot belang. De gezondheid van werknemers is essentieel en daarom biedt Deb huidverzorging op maat aan. Deb heeft verschillende crèmes, handreinigers en handdesinfectiemiddelen ontwikkelt voor de gezondheid van de huid met verschillende kleuren dispensers. Hiermee bescherm je de huid tegen eczeem, blootstelling aan gevaarlijke stoffen en infecties. Soli Clean kent een ruim assortiment aan Deb-producten zoals Travabon, Refresh, Deb instantfoam, Foam wash en nog vele andere!

Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg zijn huidverzorging en hygiëne van essentiële waarde. Bij de zorg voor patiënten is het belangrijk dat medici schoon en hygiënisch te werk gaan. Bij het gebruik van schoonmaak- en desinfectiemiddelen krijgen verpleegkundigen soms last van klachten en infecties. Deb biedt daarom een ruim assortiment aan van gebruiksvriendelijke, veilige en eenvoudige producten. De Deb skin care dispensers zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, zodat je precies weet wanneer welk product gebruikt hoort te worden.

Vraag naar de voorwaarden voor (gratis) dispensers van Deb Stoko in bruikleen. De producten beschermen, reinigen, desinfecteren en verzorgen. In onze webshop is een ruim assortiment aan huidverzorging, zoals de Stokolan- en Estesol-lijn.

Horeca & Voeding

In de horeca en de voedingsindustrie wil je schoon werken, zonder je druk te hoeven maken om infecties en kruisbesmetting. In een restaurant, hotel of café is de eerste indruk erg belangrijk. Een gast is eerder tevreden als hij in een schone en hygiënische ruimte eet. Voor de werknemer is onder andere bescherming van de huid van groot belang. Deb zorgt met Skin Care dispensers in bruikleen voor de oplossing, vraag hiervoor naar de voorwaarden. Met bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijke Dispensers en Refresh-lijn zorgt Deb voor de ultieme huidbescherming en verzorging!

Sanitaire Ruimtes

Op kantoren en in openbare faciliteiten zijn huidverzorging en hygiëne ook keywords. Met het infectiebeheerprogramma van Deb ervaar je een vernieuwde, duurzame sanitaire gebruikservaring. In ruimtes waar veel collega’s samenwerken, zijn ook veel bacteriën aanwezig. Deb is de uitdaging aangegaan om sanitaire ruimtes zo hygiënisch en veilig als mogelijk te maken. Met bijvoorbeeld de functionele en effectieve Dispensers en Estesol Lotion is de huidverzorging in orde!

Biocote van DEB is veilig, effectief, hygiënisch en duurzaam

BioCote® is een antimicrobiële beschermende technologie die tijdens de productie verwerkt is in de plastic dispenserknoppen van alle handmatig te bedienen Deb skin care dispensers. De BioCote® technologie biedt een levenslange antimicrobiële bescherming om de groei van een breed scala aan ziekteverwekkende bacteriën en schimmels te remmen.

Dealer Deb stoko, Dealer SC Johnson

Soli Clean is al jaren een grote officiële dealer van DEB. Op zoek naar een verkooppunt van deb stoko, dan is Soli Clean hiervoor het juiste adres. Groot voordeel is dat wij ook altijd kunnen zorgen voor goede adviezen en nazorg.
Is er een onderdeel kwijt of versleten? Wij hebben het op voorraad of kunnen het voor u bestellen.
Advies nodig over uitbreiding of specifieke vragen? Wij staan u graag te woord.
Soli Clean officiële Deb stoko – SC Johnson dealer, groothandel in professionele schoonmaakartikelen.

Gratis dispenser SC Johnson (Deb) in bruikleen?

Op zoek naar dispensers van SC Johnson (Deb) gratis in bruikleen? De hygiëne dispensers van Deb zijn zeer hygiënisch en makkelijk in gebruik. Omdat de vullingen in schuimvorm vrij komen, zijn ze ook zeer voordelig. Wij kunnen allerlei dispensers gratis in bruikleen leveren, vraag naar de voorwaarden.
Klik hier voor meer informatie.

Dispensers gratis in bruikleen bij Soli Clean