Dr. Weigert

“Niet wat wij kunnen maken is bepalend, maar welk voordeel onze klanten ervan hebben.” (Oprichter Dr. Walter Weigert)

Dr. Weigert zet zich al ruim 50 jaar volledig in op het gebied van reiniging en desinfectie. Zowel in de zorg als in de keuken is dit ontzettend belangrijk.
De Neodisher producten staan garant voor eersteklas resultaten in de zorg, de keuken en allerlei andere gebieden.

Voor Dr. Weigert staat klant- en marktoriëntatie hoog in het vaandel. Kwaliteit staat voor hen boven kwantiteit en dat zien we zeker terug in het assortiment. De producten zijn betrouwbaar, de levering is snel en er kan flexibel worden gehandeld in verschillende situaties.

Naast uitgebreid advies op het gebied van machinale reiniging en desinfectie, draagt Dr. weigert ook bij aan veilig en efficiënt gebruik van hun producten.
Dr. Weigert blijft zich constant ontwikkelen om te voldoen aan de markt en richt zich daarbij op de toekomst. 

Officiële dealer Dr. Weigert

Soli Clean groothandel in professionele schoonmaakartikelen is met trots al geruime tijd officiële dealer van Dr. Weigert producten. Wij beantwoorden graag al uw vragen en geven advies over de beste producten en de juiste toepassingen. Geheel naar uw wens.

Officiële dealer Neodisher

Ook is Soli Clean officiële dealer van Neodisher. Dit merk valt onder Dr. Weigert en zich richt op de schoonmaak in de medische industrie en de voedselindustrie.

Officiële dealer Neomoscan

Daarnaast is Soli Clean officiële dealer van Neomoscan, wat ook onder Dr. Weigert valt. Neomoscan is gericht op de hygiëne in de farma en cosmetische industrie.