Vikan

Vikan is al sinds 1898 de wereldwijde leider op het gebied van hygiënische reinigingsmiddelen. Het van oorsprong Deense merk heeft al meer dan een eeuw ervaring op het gebied van professionele schoonmaak. Vikan streeft naar perfectie doormiddel van innovatie. De producten zijn functioneel, effectief en efficiënt. Soli Clean verkoopt al jaren dit betrouwbare en uitstekende merk.

Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg is hygiëne extreem belangrijk. Voor patiënten, bezoekers en werknemers is een gedegen schoonmaak van levensbelang. Vikan biedt een compleet assortiment aan voor de gezondheidszorg, met onder andere het innovatieve Kleurcoderingssyteem. Hierbij zijn de schoonmaakproducten in vier verschillende kleuren. Dit zorgt voor duidelijkheid, gemak en schoonheid. Vikans producten zorgen voor veiligheid, tijd- en kostenbesparing en een schone omgeving. Daarnaast voldoen de producten aan de Arbowetgeving.

Transport

Vikan biedt het complete assortiment op het gebied van transport aan. De producten zijn geschikt voor de schoonmaak van alle voertuigen. In de Soli Clean Webshop zijn bijvoorbeeld borstels, vloertrekkers en telescoopsteels van Vikan te bestellen. De producten zijn gebruiksvriendelijk, effectief en tijdbesparend. Ook zijn de producten duurzaam geproduceerd en hebben ze een lange levensduur.

Horeca en Voedingsmiddelenindustrie

Ook in de Horeca en de Voedingsmiddelenindustrie is hygiëne van essentieel belang. In de keuken en het restaurant zorgt Vikan met zijn producten voor schoonheid, veiligheid en structuur. Door het gebruik van kleurcodes blijft de werkomgeving overzichtelijk en schoon. Dit is prettig voor de gasten en werknemers. Daarnaast heeft Vikan ook een compleet assortiment voor de voedingsmiddelenindustrie. Met kostenbesparende, efficiënte, duurzame en herbruikbare producten. De producten zijn aanbevolen door schoonmaakprofessionals.

Onderwijs

Vikan vindt dat leerlingen in een veilige en schone ruimte moeten kunnen leren en studeren. Vikan is een uitkomst voor proffesionele schoonmaak op scholen. De schoonmaakproducten zijn gemakkelijk te gebruiken en zeker tijdbesparend. Ook in het onderwijs is het Kleurcoderingssyteem erg effeciënt om mee te werken.

Innovatie

De medewerkers van Vikan zijn dagelijks bezig met het bedenken van nieuwe producten. Het team ontwikkelde bijvoorbeeld de kleurcodering en de Ultra safe-technologie. Door duurzame innovaties hebben Vikans producten een lange levensduur. Daarnaast is het bedrijf milieubewust.