Vikan

Vikan is al sinds 1898 de wereldwijde leider op het gebied van hygiënische reinigingsmiddelen. Het van oorsprong Deense merk heeft al meer dan een eeuw ervaring op het gebied van professionele schoonmaak. Vikan streeft naar perfectie doormiddel van innovatie. De producten zijn functioneel, effectief en efficiënt. Soli Clean verkoopt al jaren dit betrouwbare en uitstekende merk.

Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg is hygiëne extreem belangrijk. Voor patiënten, bezoekers en werknemers is een gedegen schoonmaak van levensbelang. Vikan biedt een compleet assortiment aan voor de gezondheidszorg, met onder andere het innovatieve Kleurcoderingssyteem. Hierbij zijn de schoonmaakproducten beschikbaar in verschillende kleuren. Dit zorgt voor duidelijkheid, gemak en schoonheid. De kans op kruisbesmetting wordt hiermee teruggedrongen. Vikan’s producten zorgen daarmee voor veiligheid, tijd- en kostenbesparing en een schone omgeving. Daarnaast voldoen de producten aan de Arbowetgeving.

Transport

Vikan biedt het complete schoonmaakassortiment op het gebied van transport aan. De producten zijn geschikt voor reiniging van alle voertuigen. In de Soli Clean Webshop zijn bijvoorbeeld borstels, vloertrekkers en telescoopstelen van Vikan te bestellen. De producten zijn gebruiksvriendelijk, effectief en tijdbesparend. Ook zijn de producten duurzaam geproduceerd en hebben ze een lange levensduur.

Horeca en Voedingsmiddelenindustrie

Ook in de Horeca en de Voedingsmiddelenindustrie is hygiëne van essentieel belang. In de keuken en het restaurant zorgt Vikan met zijn producten voor schoonheid, veiligheid en structuur. Door het gebruik van kleurcodes blijft de werkomgeving overzichtelijk en schoon. Dit is prettig voor de gasten en onmisbaar voor de werknemers. Daarnaast heeft Vikan ook een compleet assortiment voor de voedingsmiddelenindustrie. Met kostenbesparende, efficiënte, duurzame en herbruikbare producten. De producten zijn aanbevolen door schoonmaakprofessionals.

Onderwijs

Vikan vindt dat leerlingen in een veilige en schone ruimte moeten kunnen leren en studeren. Vikan is een uitkomst voor proffesionele schoonmaak op scholen. De schoonmaakproducten zijn gemakkelijk te gebruiken, op te bergen en werken zeker tijdbesparend. Ook in het onderwijs is het Kleurcoderingssyteem erg efficiënt om mee te werken.

Innovatie

De medewerkers van Vikan zijn dagelijks bezig met het bedenken van nieuwe producten. Het team ontwikkelde bijvoorbeeld de kleurcodering en de Ultra safe-technologie. Door duurzame innovaties hebben Vikans producten een lange levensduur. Daarnaast is het bedrijf milieubewust en is er ruime keuze.

Vikan vloertrekkers voor iedere schoonmaakklus

Vikan heeft een uitgebreid assortiment vloertrekkers. Een vloertrekker is handig om de vloer droog te trekken, maar vloertrekkers zijn ook geschikt om grof vuil te verwijderen van een vochtige vloer waar een veger niet geschikt is. Om de hoogste efficiëntie en de beste hygiëne te bereiken is het belangrijk om de juiste vloertrekker te kiezen.

Vikan vloertrekkers zijn te bestellen in 3 soorten, 6 kleuren en 4 breedte maten. Onder de drie soorten verstaan we; de vloertrekker, de hygiënische vloertrekker en de ultra hygiënische vloertrekker. Iedere vloertrekker heeft zijn eigen sterktes en zwaktes, dit is hieronder schematisch weergegeven samen met de geschiktheid voor de voedselveiligheid (Glas & Vork).

Gebruik & VoedselveiligheidVerwijderen waterVerwijderen waterVoedselveiligheid
Gladde VloerRuwe VloerGlas & vork
Ultra Hygiënische Vloertrekker***Ja
Hygiënische Vloertrekker*****Ja
Vloertrekker******Nee
De juiste Vikan vloertrekker voor iedere schoonmaakklus