Verkooppunten Wecoline

Officiële dealer Wecoline

Wecoline is een van de hoofdrolspelers op het gebied van innovatie. Met duurzame en efficiënte ideeën speelt Wecoline in op de behoeftes en wensen van de klant. De microvezel staat daarbij centraal. Wecoline brengt sinds 1971 betrouwbare en gebruiksvriendelijke schoonmaakartikelen op de markt. Soli Clean groothandel in professionele schoonmaakartikelen is al jaren een officiële dealer van wecoline. Dus wanneer je op zoek bent naar een verkooppunt wecoline ben je bij groothandel Soli Clean aan het juiste adres.

Wecoline microvezeldoek

De Wecoline microvezeldoek is innovatie ten top. Bij het gebruik van microvezel kan met alleen water gewerkt worden, voor schoonmaakgemak kan er altijd een beetje reinigingsmiddel worden toegevoegd. De microvezels dringen door in de poriën van het product en zijn uiterst efficiënt.  Met het gebruik van microvezeldoekjes bespaar je veel tijd en is alles binnen een mum van tijd schoon! De doekjes kunnen dagelijks worden gebruikt. Ze zijn 500 keer wasbaar en kennen daardoor een lange levensduur.

Wecoline Clean & Easy

De wecoline doekjes van de lijn clean ‘n easy zijn de moderne hit op de schoonmaakmarkt en erg populair onder bedrijven en consumenten. In onze webshop zijn verschillende microvezeldoekjes te vinden, zoals de Basic-lijn, Ecolabel-lijn en Allure-lijn. Naast de doekjes zijn ook verschillende wecoline moppen, wecoline vloerwisser, wecoline stofwisser, wecoline interieurset en alle accessoires te ontdekken in de vernieuwde webshop van Soli Clean.

Traditioneel

Naast de innovatieve microvezels heeft Wecoline ook een traditionele lijn. Deze klassieke lijn is bij veel bedrijven en consumenten nog steeds populair. Bij de traditionele schoonmaak maak je gebruik van chemische middelen. Door het complete en brede assortiment mis je niks op schoonmaakgebied. In onze webshop zijn stofwisdoeken, werkwagens, borstels en vloerreinigingen van Wecoline te vinden. Het complete pakket voor geagendeerde schoonheid!

Zorgbranche

In de gezondheidszorg staat de patiënt op de eerste plaats. Veiligheid, hygiëne en gebruiksvriendelijkheid staan hierbij centraal. Ook in de verpleging is het gebruik van microvezel aan te bevelen. Het is kostenbesparend, duurzaam en effeciënt.

Voor de professionele schoonmaak heeft Wecoline een functioneel en gebruiksvriendelijk systeem ontwikkelt. Het Clean ’n Easy-systeem maakt van het wasproces verleden tijd. Bij Clean ’n Easy gebruik je een afsluitbare emmer met daarin doeken en moppen. Deze zijn voor eenmalig gebruik. Hierdoor voorkom je kruisbesmetting en heb je meer overzicht en gemak. Deze wecoline doekjes zijn ideaal.

Voedselverwerking

In de voedselverwerkingsbranche staat hygiëne op de eerste plek. De kleurcodes van Hillbrush zorgen ervoor dat je werkplek overzichtelijk en hygiënisch blijft. Door de tien verschillende kleurzones is kruisbesmetting uitgesloten en is hygiëne gegarandeerd.  

Schoonmaakbranche

Voor de professionele schoonmaak heeft Wecoline ook een compleet assortiment. Ook hier staan efficiëntie en duurzaamheid hoog in het vaandel. In onze webshop heb je onder andere de keuze uit stofwissystemen, microvezelsystemen, wecoline vloerpads en werkwagens.

Kijk ook eens op https://www.wecoline.com/nl voor meer informatie.