Meer informatie?

Bent u ook zo benieuwd waar Soli Clean zich allemaal mee bezighoudt?
Niet alleen staan wij altijd voor u klaar om u te helpen, wij zijn ook nog eens hard aan het werk voor een beter milieu.
Klik op een van de onderstaande artikelen om meer te weten te komen over deze of andere onderwerpen.

Biocote® – zilver-ion technologie

Biocote® is een zilver-ion technologie die bacteriën op oppervlakken reduceert. Deze technologie is verwerkt in de handmatige te bedienen Deb skin care dispensers. Deze technologie is veilig en zeer effectief.
Lees meer ..

CLP-vrije producten

Veiligheid op de werkvloer, zowel voor de omgeving als voor de werknemers. Als dealer van Werner & Mertz staat Soli Clean volledig achter de noodzaak om veilig en efficiënt schoon te maken.
Lees meer ..

Coronavirus – schoonmaakmiddelen

Met oog op het Coronavirus, is het verstandig om u zoveel mogelijk hiertegen te beschermen om het risico op besmetting te beperken. Wij voorzien u graag van advies over de beste schoonmaakproducten om het risico op besmetting voor uzelf en anderen zoveel mogelijk te beperken!
Lees meer ..

De juiste afvalzak voor uw afvalbak

Welke afvalzak past er in uw afvalbak? Lees hier onze tips! Als groothandel in professionele schoonmaakartikelen heeft Soli Clean veel soorten, maten, kleuren en diktes afvalzakken op voorraad.
Lees meer ..

Dispensers (gratis) in bruikleen

Soli Clean heeft dispensers in bruikleen voor allerlei toepassingen. Denk aan de zeepdispensers van SC Johnson (Deb) of MTS Euro Products voor papierdispensers en toiletroldispensers.
Lees meer ..

Duurzaamheid en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Soli kiest voor duurzaam!
Duurzaam schoonmaken met milieuvriendelijke reinigingsproducten.
Lees meer ..

Duurzaam schoonmaken volgens het Green Key keurmerk

Vraag vrijblijvend een advies aan van onze adviseurs op het gebied van goedgekeurde reinigingsproducten voor milieubewuste schoonmaak volgens het Green Key-certificaat.
Lees meer ..

Duurzaam schoonmaken volgens de Milieuthermometer Zorg

Vraag vrijblijvend een advies aan van onze adviseurs op het gebied van goedgekeurde reinigingsproducten voor milieubewuste schoonmaak volgens de richtlijnen van het Milieuthermometer Zorg-certificaat. Speciaal voor zorginstellingen.
Lees meer ..

Inkoopmanager

Wilt u op een efficiënte manier de controle in handen houden over bestelgedrag van meerdere locaties?
Maak dan vrijblijvend gebruik van onze inkoopmanager functie.
Lees meer ..

Kleurcodes voor de schoonmaak

Kleurcodes voor de schoonmaak. Efficiënt en hygiënisch schoonmaken met de juiste artikelen voor elke ruimte. Hou overzicht en verminder het risico op kruisbesmetting.
Lees meer ..

MVO – Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Soli Clean is continu bezig met het verbeteren van de processen om de materialen en producten zo duurzaam mogelijk te maken en daarmee het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Ons doel? Een circulaire economie.
Lees meer ..

Numatic werkwagens en schoonmaakkarren

Een gepersonaliseerde werkwagen of schoonmaakkar is onmisbaar in een bedrijf waar op grote schaal wordt schoongemaakt. Soli Clean adviseert u graag over welke werkwagen geschikt is voor uw bedrijf.
Lees meer ..

VSR-kwaliteitsmetingen schoonmaak; trainingen en advies

In de schoonmaakindustrie is het begrip ‘schoon’ van groot belang. Maar wanneer is iets nou echt schoon? Soli Clean kan u hierbij persoonlijk ondersteunen met behulp van kwaliteitsmetingen, trainingen en advies op het gebied van de schoonmaak.
Lees meer ..

Wasgoed- en afvalverzamelwagens met voetpedaal

Wasgoedwagens en afvalverzamelwagens zijn een helpende hand voor wie grotere of meerdere ruimtes af gaat voor de schoonmaak. Soli Clean heeft dan ook een mooi assortiment vuilverzamelwagens om aan al uw wensen te kunnen voldoen.
Lees meer ..

Wat is het verschil tussen Sterillium en Sterillium Med?

Er zijn verschillende soorten Sterillium verkrijgbaar, maar wat is nou precies het verschil tussen Sterillium gewoon/blauw en Sterillium Med? Dit heeft te maken met geur- en kleurstoffen.
Lees meer ..

Welke (wegwerp)handschoenen kan je het beste gebruiken?

Bij het schoonmaken van verschillende ruimtes en in de zorg is het heel belangrijk om wegwerphandschoenen te gebruiken. Dit is belangrijk voor de hygiëne, de efficiëntie en jouw eigen veiligheid. Toch is het altijd lastig om de beste (wegwerp)handschoenen te kiezen die passen bij jouw werk.
Lees meer ..

Welk mondmasker kan je het beste gebruiken?

Mondmaskers zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. Er worden allerlei soorten mondkapjes aangeboden voor uw bescherming. Maar welk mondmasker is wanneer geschikt? Waar helpt een mondmasker eigenlijk voor?
Lees meer ..