Meer informatie?

Bent u ook zo benieuwd waar Soli Clean zich allemaal mee bezighoudt?
Niet alleen staan wij voor u klaar om u te helpen en van schoonmaakadvies te voorzien, wij zijn ook nog eens hard aan het werk voor een beter milieu.
Klik op een van de onderstaande artikelen om meer te weten te komen over deze of andere onderwerpen.

Air Label Score certificaat

Met de Air Label Score kunt u per gecertificeerd product aflezen hoe vervuilend de uitstoot is van het product. Door producten te kopen met dit Air Label kunt u de impact van de verontreiniging van de binnenlucht op de volksgezondheid verminderen.
Lees meer ..

Biologisch afbreekbare Nitril handschoenen – SOLIGLOVES

Nieuw in ons assortiment zijn onze eigen Soligloves, verkrijgbaar in de maten S, M, L & XL. Graag vertellen wij waarom wij zo enthousiast zijn over deze handschoenen.
Lees meer ..

Biologisch afbreekbare afvalzakken

Bent u opzoek naar stevige biologisch afbreekbare afvalzakken dan bent u bij ons aan het juiste adres. Deze afvalzakken zijn ideaal voor het scheiden van afval.
Lees meer ..

Biocote® – zilver-ion technologie

Biocote® is een zilver-ion technologie die bacteriën op oppervlakken reduceert. Deze technologie is verwerkt in de handmatige te bedienen Deb skin care dispensers. Deze technologie is veilig en zeer effectief.
Lees meer ..

BubbleFlush toiletreiniger – krachtig reinigen zonder chemie

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, een krachtige en duurzame toiletreiniger die zorgt voor een schoon resultaat zonder gebruik te maken van schadelijke reinigingsmiddelen. Toch is dit precies waar de speciaal ontwikkelde BubbleFlush voor staat! Eenvoudig in gebruik en ook nog eens ergonomisch verantwoord.
Lees meer ..

CLP geclassificeerde producten

In dit blog zetten we graag alles op een rijtje waar u op moet letten bij het gebruiken van producten die CLP geclassificeerd zijn. Lees meer… 

CLP-vrije producten

Veiligheid op de werkvloer, zowel voor de omgeving als voor de werknemers. Als dealer van Werner & Mertz staat Soli Clean volledig achter de noodzaak om veilig en efficiënt schoon te maken.
Lees meer ..

Coronavirus – advies en schoonmaakmiddelen

Met oog op het Coronavirus, is het verstandig om u zoveel mogelijk hiertegen te beschermen om het risico op besmetting te beperken. Wij voorzien u graag van advies over de beste schoonmaakproducten om het risico op besmetting voor uzelf en anderen zoveel mogelijk te beperken!
Lees meer ..

Coronavirus – nieuwe variant Omicron en hoe test je daarop?

Met de nieuw ontdekte coronavariant, Omicron, blijft het zelftesten zeer belangrijk. Uiteraard roept dit enkele vragen op, want hoe weet je nou of je besmet bent met de nieuwe coronavariant Omicron?
Lees meer ..

De juiste afvalzak voor uw afvalbak

Welke afvalzak past er in uw afvalbak? Lees hier onze tips! Als groothandel in professionele schoonmaakartikelen heeft Soli Clean veel soorten, maten, kleuren en diktes afvalzakken op voorraad.
Lees meer ..

Dispensers (gratis) in bruikleen

Soli Clean heeft dispensers in bruikleen voor allerlei toepassingen. Denk aan de zeepdispensers van SC Johnson (Deb) of MTS Euro Products voor papierdispensers en toiletroldispensers.
Lees meer ..

Duurzaamheid

Soli Clean kiest voor duurzaam! Krachtig schoonmaken met milieuvriendelijke reinigingsproducten.
Meer weten over wat wij samen met u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid?
Lees meer ..

Duurzaam schoonmaken met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen volgens de Milieuthermometer Zorg

Vraag vrijblijvend een advies aan van onze adviseurs op het gebied van goedgekeurde reinigingsproducten voor milieubewuste schoonmaak volgens de richtlijnen van het Milieuthermometer Zorg-certificaat. Speciaal voor zorginstellingen.
Lees meer ..

Duurzame werkplek

Ook op het werk zijn we bezig met duurzaamheid. In dit blog vertellen we je hoe wij je kunnen helpen om je bedrijf nog duurzamer te maken!
Lees meer ..

Greensteaming stoommachine

Bent u opzoek naar een duurzame manier van schoonmaken of wilt u graag gaan schoonmaken met een stoomreiniger? In dit artikel laten we u graag zien wat de voordelen zijn van schoonmaken met een Greensteaming stoommachine.
Lees meer ..

Handalcohol voor handdesinfectie

Wij bieden verschillende soorten en maten handalcohol en handdesinfectiemiddelen aan, eventueel met pomp of desinfectiezuil. Welke soorten zijn er en wat is het verschil tussen de soorten handdesinfectie? Denk aan Sterillium, Deb, Tendo’s, Santé ..
Lees meer ..

Inkoopmanager

Wilt u op een efficiënte manier de controle in handen houden over bestelgedrag van meerdere locaties?
Maak dan vrijblijvend gebruik van onze inkoopmanager functie.
Lees meer ..

Kleurcodes voor de schoonmaak

Kleurcodes voor de schoonmaak. Efficiënt en hygiënisch schoonmaken met de juiste artikelen voor elke ruimte. Hou overzicht en verminder het risico op kruisbesmetting.
Lees meer ..

Kruisbesmetting tegengaan – virussen onder controle

Het belangrijkste uitgangspunt hiervoor is: begin met een goede handhygiëne en zorg voor schone handcontactpunten. Maar hoe kan je het beste schoonmaken in tijden van besmetting?
Lees meer ..

Milieubewust schoonmaken volgens het Green Key keurmerk

Vraag vrijblijvend een advies aan van onze adviseurs op het gebied van goedgekeurde reinigingsproducten voor milieubewuste schoonmaak volgens het Green Key-certificaat.
Lees meer ..

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Op zoek naar milieuvriendelijke, professionele schoonmaakproducten?
Duurzaam schoonmaken met ecologische reinigingsmiddelen die voldoen aan verschillende keurmerken.
Lees meer ..

MVO – Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Soli Clean is continu bezig met het verbeteren van de processen om de materialen en producten zo duurzaam mogelijk te maken en daarmee het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Ons doel? Een circulaire economie.
Lees meer ..

Numatic 244NX schrob-zuigmachine

Ideaal voor het schrobben van vloeren waar het dweilen van de vloer teveel is en waar te weinig ruimte is voor een grote schrobmachine. Benieuwd geworden?
Lees meer ..

Numatic werkwagens en schoonmaakkarren

Een gepersonaliseerde werkwagen of schoonmaakkar is onmisbaar in een bedrijf waar op grote schaal wordt schoongemaakt. Soli Clean adviseert u graag over welke werkwagen geschikt is voor uw bedrijf.
Lees meer ..

Omschakelen naar locatie(s).

Wanneer je met je Soli Clean account gekoppeld bent aan een bedrijf en je voor meer locaties moet bestellen, dan vind je hier de uitleg hoe dat moet.
Lees meer ..

Quick & Easy doseersysteem

De naam zegt het al; snel & makkelijk. Een eenvoudig doseersysteem voor de schoonmaak die ontzettend praktisch is in gebruik. Te combineren met verschillende reinigingsmiddelen. Nooit meer overdoseren met de Quick & Easy foamhead!
Lees meer ..

Schoonmaakroutines in professionele keukens

Of je nou werkt in een horeca bedrijf een zorgtehuis of een andere instelling met een professionele keuken. Iedereen is gebaat bij een schone en frisse keuken, daarnaast werkt het ook fijner wanneer alles lekker fris is. Uiteraard is een goede schoonmaakroutine ook essentieel voor de gezondheid en veiligheid van zowel medewerkers als gasten/bewoners. Lees meer ..

Schoonmaakroutines van openbare sanitaire ruimtes

Graag laten we u het belang zien van het reinigen van openbare ruimtes en specifiek het sanitair er van. Want het sanitair van openbare ruimtes zoals toiletten in restaurants, winkelcentra, treinstations en scholen zijn een broedplaats voor ziektekiemen en bacteriën. Lees meer ..

Schoonmaak stappenplan sanitaire ruimte; badkamer en toilet reinigen

Of het nou in de zorg is, bij u thuis of op kantoor, een schone sanitaire ruimte is altijd en overal meer dan wenselijk. Maar hoe vaak moet je de badkamer schoonmaken? En met welke schoonmaakmiddelen maak je het toilet goed schoon?
Lees meer ..

Soli Clean eigen merk

Veel zorg professionals zijn al om en kiezen voor ons Soli Clean eigen merk. Voor elke reiniging hebben wij wel een product. Leer onze producten nog verder kennen in dit blog.
Lees meer ..

Voordelen van het schoonmaken met microvezelproducten

Het schoonmaken met producten gemaakt van microvezel biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele schoonmaakmethoden.
Lees meer ..

VSR-kwaliteitsmetingen schoonmaak; trainingen en advies

In de schoonmaakindustrie is het begrip ‘schoon’ van groot belang. Maar wanneer is iets nou echt schoon? Soli Clean kan u hierbij persoonlijk ondersteunen met behulp van kwaliteitsmetingen, trainingen en advies op het gebied van de schoonmaak.
Lees meer ..

Wasgoed- en afvalverzamelwagens met voetpedaal

Wasgoedwagens en afvalverzamelwagens zijn een helpende hand voor wie grotere of meerdere ruimtes af gaat voor de schoonmaak. Soli Clean heeft dan ook een mooi assortiment vuilverzamelwagens om aan al uw wensen te kunnen voldoen.
Lees meer ..

Wat is het verschil tussen Sterillium en Sterillium Med?

Er zijn verschillende soorten Sterillium verkrijgbaar, maar wat is nou precies het verschil tussen Sterillium gewoon/blauw en Sterillium Med? Dit heeft te maken met geur- en kleurstoffen.
Lees meer ..

Wat ontvang ik allemaal bij een Numatic PPR-240 stofzuiger?

De Numatic PPR-240 stofzuiger is de stofzuiger voor de professionele schoonmaak. Graag kijken we met u wat u allemaal ontvangt bij deze stofzuiger.
Lees meer ..

Welke (wegwerp)handschoenen kan je het beste gebruiken?

Bij het schoonmaken van verschillende ruimtes en in de zorg is het heel belangrijk om wegwerphandschoenen te gebruiken. Dit is belangrijk voor de hygiëne, de efficiëntie en jouw eigen veiligheid. Toch is het altijd lastig om de beste (wegwerp)handschoenen te kiezen die passen bij jouw werk.
Lees meer ..

Welk mondmasker kan je het beste gebruiken?

Mondmaskers zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. Er worden allerlei soorten mondkapjes aangeboden voor uw bescherming. Maar welk mondmasker is wanneer geschikt? Waar helpt een mondmasker eigenlijk voor?
Lees meer ..

Werner & Mertz Switch systeem

Het innovatieve Switch Systeem combineert efficiënt en exact doseren zonder extra apparatuur, met de voordelen van duurzaam en economisch navullen. De ultrageconcentreerde formuleringen zijn beschikbaar voor vier verschillende toepassingsgebieden en voldoen aan de hoogste duurzaamheidseisen.
Lees meer ..