Numatic

Numatic is een van de populairste merken in de schoonmaakwereld. Het merk dankt zijn bekendheid aan de Henry & Hetty stofzuigers, waar er wereldwijd al 10 miljoen van zijn verkocht. Het van oorsprong Engelse bedrijf luistert naar de klant en zijn leveranciers. Numatic zet in op gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en gemak. Het merk is populair onder bedrijven en consumenten. Daarom verkoopt Soli Clean groothandel in professionele schoonmaakproducten met trots Numatic!

CleanCare

Numatic is wereldberoemd door zijn betrouwbare stofzuigers. De Numatic-stofzuigers zijn al 35 jaar een vertrouwd gezicht in ieder bedrijf, restaurant en huis. De stofzuigers zijn betrouwbaar, krachtig en duurzaam. Ook zijn ze de meest verkochte bedrijfsstofzuigers ter wereld!

In de loop der jaren is het assortiment flink uitgebreid met moderne designs. Denk bijvoorbeeld aan de stofzuiger op de rug, een stofzuiger met metalen kap en de snoerloze stofzuiger. Door de afwezigheid van een snoer is veiligheid, vrijheid en gemak gegarandeerd.

Naast de stofzuigers heeft Numatic CleanCare ook waterzuigers en sproei-extractie machines in huis. Alle producten en bijbehorende accessoires zijn te vinden in de vernieuwde webshop van Soli Clean!

Numatic scrobzuigmachines

Numatic FloorCare houdt alle eenschijf-, veeg- en schrobzuigmachines in. De machines zijn efficiënt, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. In onze webshop zijn er verschillende varianten te vinden zoals de NuSpeed, NuSweep en de Twintec!

Numatic werkwagens

Numatic VersaCare houdt alle professionele mopsystemen, werkwagens, hotelwagens en vuilwagens in. Numatic’s werkwagens ogen sierlijk en zijn zeer solide. Soli Clean heeft een ruim assortiment, zoals de Graphite, NPT en VCN-serie. Daarnaast bieden wij met de Compact-werkwagen ook een ruimtebesparende oplossing aan. Alle wagens zijn in verschillende maten en met bijbehorende accessoires te vinden in onze webshop!
Lees hier meer over Numatic werkwagens en schoonmaakkarren.

Numatic stofzuigers

De Henry en Hetty stofzuigers van Numatic zijn al tientallen jaren het onvervangbare hulpje in huis. Zij maken schoonmaken sneller en leuker. De lachende stofzuigers zijn in vele verschillende maten, kleuren en designs te koop. Ze zijn betrouwbaar, effeciënt en uiterst effectief. Door Henry’s glimlach wordt schoonmaken weer leuk!

Service en Duurzaamheid

Numatic staat bekend om zijn uitstekende service. Daarnaast kennen de producten een lange levensduur en een garantie van twee jaar. Numatic zet ook in op duurzame producten.  De stofzuigers zijn bijvoorbeeld energiezuinig, maar verliezen geen zuigkracht.

Officiële dealer Numatic

Soli Clean is al jaren een grote officiële dealer van Numatic. Op zoek naar een verkooppunt Numatic, dan is Soli Clean het juiste adres. Groot voordeel is dat wij altijd kunnen zorgen voor goede adviezen en nazorg. Onderdeel kwijt of versleten, wij hebben het op voorraad. Advies nodig over uitbreiding of specifieke vragen wij staan u graag te woord. Soli Clean officiële Numatic dealer groothandel in professionele schoonmaakartikelen.

Onderdelen Numatic

Op zoek naar onderdelen Numatic? Omdat Soli Clean dealer is van Numatic kunnen wij alle onderdelen snel leveren. Op zoek naar Numatic onderdelen voor een waterzuiger, stofzuiger, werkwagen, hotelwagen of schrobzuigmachine onderdelen van Numatic? Twijfel je over het juiste Numatic onderdeel, vraag onze binnendienst om hulp. Zo weet je dat je altijd de juiste Numatic onderdelen besteld.