Werner & Mertz

Officiële dealer van Werner & Mertz

Werner & Mertz is een van de populairste en meest innovatieve merken in de schoonmaakwereld. Soli Clean is daarom met trots partner en dealer van het innovatieve bedrijf. Werner & Mertz is bekend van de merken green care PROFFESIONAL en tana PROFESSIONAL.

Werner & Mertz maakt duurzame, efficiënte en mooie producten. Het bedrijf produceert bijvoorbeeld wc-reinigers, vloerreinigers en allesreinigers.

Dealer Green care PROFESSIONAL

De product lijn Green care professional is de groene lijn van Werner en Mertz. Soli Clean groothandel in professionele schoonmaakartikelen is continu bezig met het verbeteren van de processen om de materialen en producten zo duurzaam mogelijk te maken en daarmee het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Ons doel? Een circulaire economie. Als officiële dealer van Werner en Mertz helpen we je graag om de juiste duurzame keuze te maken.

Met de green Care PROFESSIONAL-producten van Werner & Mertz maken wij opnieuw een stap in de verduurzaming. De producten van green Care PROFESSIONAL hebben verschillende milieukeurmerken (onder andere Cradle to Cradle en EU-Ecolabel) op de inhoud en de verpakking. Wanneer je op zoek bent naar groene reinigingsproducten met de juiste certificering dan is de green care professional lijn de beste keuze. De greencare lijn van tana laat ook zie dat deze uiterst goede ecologische producten ook duurzaam zijn voor de portemonnee. Groot object vraag ons naar de gratis doseerunits. Deze doseerunits worden op het water aangesloten en daarmee automisch gedoseerd of er nou 1 liter of 40 liter nodig is. Altijd de juiste dosering! Veilig, efficiënt en duurzaam schoonmaken!

Met de Green-Effective Performance Calculator kunnen wij laten zien welke bijdrage de producten van green Care PROFESSIONAL leveren aan de bescherming van het klimaat en aan groener schoonmaken. Wij kunnen voor u de besparingen vooraf en achteraf berekenen. Het resultaat wordt uitgereikt in een MVO-certificaat.

Wat is cradle to cradle?

Cradle to cradle (van wieg tot wieg) principe wordt er van uitgegaan dat afval gelijk is aan voedsel. Elke grondstof en elk materiaal moet volledig hergebruikt kunnen worden zonder dat het zijn waarde verliest.

Reinigingsproducten en cradle to cradle

Verschillende reinigingsmiddelen van de green care lijn hebben de onderscheiding eu ecolabel en cradle tot cradle gold certificering op de verpakking en inhoud. Zonder schoonmaakresultaat te verliezen is Werner en Mertz erin geslaagd deze producten op de markt te brengen. Wanneer men kiest voor duurzaam, groen, ecologisch schoonmaken dan zijn dit de beste reinigingsproducten om mee te werken.

Dealer Tana PROFFESIONAL

Ook de tana PROFFESIONAL kent uitstekende prestaties. De lijn is een pionier in duurzaamheid. Daarnaast heeft tana PROFFESIONAL bewezen kwaliteit, is het veilig, doeltreffend en de oplossing voor zware inspanningen.

Meer informatie over duurzaamheid en hoe u hieraan kan bijdragen?

Zie Green Key en CLP-vrije producten voor meer informatie of bekijk hier de Greencare professional producten.