Numatic werkwagens

Een werkwagen of schoonmaakkar is onmisbaar in een bedrijf waar op grote schaal wordt schoongemaakt. Denk aan kantoren, hotels, de gezondheidszorg en de industrie. En dat is ook niet zo gek. Met een werkwagen staan alle schoonmaakartikelen voor allerlei toepassingen bij elkaar op een wendbare wagen.
Numatic heeft een breed assortiment van werkwagens, schoonmaakkarren, vuilwagens en hotelwagens. Maar welke werkwagen past er nou het beste bij uw bedrijf?

Als dealer van Numatic staat Soli Clean voor u klaar om u te adviseren welke werkwagen het beste bij uw bedrijf past!

De werkwagens van Numatic zijn duurzaam, innovatief, betrouwbaar en voordelig!
Personaliseer uw werkwagen naar eigen inzicht voor de juiste toepassing.

Een compacte werkwagen of schoonmaakkar vol mogelijkheden

Zo’n werkwagen of schoonmaakkar staat al snel in de weg. Vooral als er geen werkkast is om de wagen in op te bergen, maar ook tijdens de schoonmaakwerkzaamheden.
Daarom is er van Numatic de ‘compact’ werkwagen-lijn. Deze werkwagens zijn uiterst solide en zeer wendbaar. De toepassingen zijn zeer divers en de indeling is aanpasbaar aan uw wensen. Denk hierbij aan emmers, een afval-/wasgoedunit, een mopkit en overige uitbreidingskitten. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Numatic werkwagen

De kleinste gebruiksvriendelijke werkwagen

Nog een stapje verder dan de ‘compact’ werkwagen-lijn gaat de carrousel. Dit is de kleinste werkwagen van numatic. Ook deze werkwagen is geschikt voor diverse toepassingen afhankelijk van uw wensen. Denk hierbij aan emmers, een afval-/wasgoedunit en een mopsysteem. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Numatic werkwagen Carrousel

ECO-Matic

ECO-Matic is een nieuwe werkwagenlijn van Numatic. Deze werkwagens zijn duurzaam ontwikkeld door middel van de ReFlo-technologie. Ze zijn vervaardigd uit de hoogste kwaliteit gerecycled kunststof. De basis van de werkwagens is structofoam. Er zijn meerdere modellen beschikbaar, afhankelijk van uw wensen, met optionele mopkits.

PRO-Matic

PRO-Matic is tevens een nieuwe werkwagenlijn van Numatic, deze lijn is geheel naar eigen wens samen te stellen. Voor elke ruimte een perfect passende werkwagen met alle opties die u nodig heeft.
Er zijn basis werkwagens waarop u verder kunt bouwen en die u zelf verder kan samenstellen. Hieronder ziet u een aantal mogelijkheden van reeds geconfigureerde werkwagens. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor het configureren.

Numatic werkwagens configureren en zelf samen te stellen en personaliseren van werkwagen

Overzicht werkwagens, schoonmaakkarren, vuilwagens en hotelwagens van Numatic en toebehoren

Als dealer van Numatic kunt u bij Soli Clean ook onderdelen en accessoires los kopen of bestellen.

Werkwagen of schoonmaakkar Numatic kopen of bestellen?

Mits op voorraad, zo snel mogelijk bij u geleverd.

Bent u er niet zeker van welke werkwagen er het beste bij uw bedrijf past?
Vraag vrijblijvend advies aan voor een passende werkwagen voor bij u op de vloer!

Bent u al klant bij ons en zit u op route? Dan zetten wij de werkwagen(s) of schoonmaakkar(ren) voor u in elkaar als onderdeel van Soli’s Service!

Wilt u meerdere werkwagens of schoonmaakkarren bestellen? Vraag dan een offerte bij ons aan.

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je graag advies over andere producten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij helpen je graag verder met al je vragen over werkwagens en de mogelijkheden of met vragen over andere producten.