PBM en Disposables


Toont alle 10 resultaten


Schoonmaakmaterialen voor perfecte hygiëne

Als groothandel in professionele schoonmaakartikelen heeft Soli Clean een groot en divers aanbod van PBM en Disposables. De artikelen zijn te gebruiken op diverse locaties en daarnaast duurzaam en uiterst veilig. Aangezien veilig en duurzaam werken begint met de juiste materialen, helpen wij daarmee graag.

Types PBM en Disposables

Bij Soli Clean ben je aan het juiste adres voor deze specifieke artikelen. Wij hebben onder andere handschoenen, lichaamsbescherming, hotelsupplies en EHBO-artikelen op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Met als gevolgd dat u snel beschikt over de juiste materialen.

Merken van Soli Clean

Soli Clean werkt samen met de meest professionele merken. Deze merken staan bekend om hun hygiëne, klantvriendelijkheid en lange levensduur. Soli Clean heeft producten van onder andere Medz, Allwear, CMT, Altairmed, Eurogloves en Unger.

Showroom

U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken! Met de bedoeling dat u de producten kunt ervaren en beleven. Kortom het bezoeken waard.

Magazijn

Soli Clean heeft een afhaal magazijn waar de producten opgehaald kunnen worden. Bijvoorbeeld vandaag nog wat nodig? De medewerkers staan klaar u van dienst te zijn.

Advies

Voor het beste advies kan onze binnendienst of buitendienst medewerkers advies op maat geven om zo veilig, efficiënt, duurzaam en kostenbewust mogelijk te werken.

Bestellen

Regelmatig bestellen of een grote bestelling vraag een offerte aan voor vaste lage prijzen.

Transport

Als groothandel in professionele schoonmaakproducten heeft Soli Clean eigen transport met verschillende routes door Nederland. Echter wanneer er haast is: voor 15:00 besteld dezelfde dag nog verzonden!

De betrouwbare producten van Soli Clean

  • Veilig, efficiënt, duurzaam en gebruiksvriendlelijk
  • Voor 15.00 besteld is op dezelfde dag verstuurd
  • Kwaliteit en betrouwbaar
  • Eigen transport
  • Advies op maat door binnen of buitendienst
  • 30 jaar ervaring