Soli Clean eigen merk

Wat veel mensen wellicht niet weten is dat wij naast onze diverse merken ook een eigen merk hebben. Deze Soli Clean schoonmaak artikelen zijn te gebruiken in diverse werkvelden en zijn zeer geliefd bij onze vasten klanten. Graag nemen wij u mee in dit blog langs de verschillende producten en waar u deze voor kunt gebruiken.

Sanitair

Sanitair extra

Ons best verkochte product van ons eigen merk is toch wel de Sanitair extra. Dit artikel is ideaal voor het voorkomen van kalk in het toilet, de douche of op kranen.
Dit populaire product is ideaal als periodieke reiniging van het sanitair. U brengt deze toiletreiniger puur aan op het oppervlak zoals direct onder de rand van het toilet waarnaar u het in borstelt. Na 5-10 minuten inwerken kunt u het dan wegspoelen.
Dit product is naast in een zwanenhalsfles ook beschikbaar in een 5 liter can.

Sanitair Universeel 1 x 750 ml

Deze Sanitair Universeel is geschikt voor de dagelijkse reiniging van sanitaire ruimtes. Zoals vloeren, wanden, wastafels, toilet en andere waterbestendige oppervlakken. Ook is deze reiniger zeer geschikt voor in een schrobmachine. De sanitair reiniger is gemakkelijk aan te brengen d.m.v. de zwanenhalsfles. Maar ook met een gewone flacon kunt u het gemakkelijk met een zachte schuurspons verdelen reinigen of met een sprayflacon. Daarna kunt u het weer afnemen met een microvezeldoek.
De flacon is te verkrijgen is een zwanenhalsfles, 1 liter flacon of een 5 liter can.

Urinevreter, fles 1 liter

Dit unieke product is zeer geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld verzorgingscentra, horeca en openbare toiletruimtes. De urinevreter verdrijft direct permanent de stank die wordt veroorzaakt door urine. De micro-organismen in de vreter hechten zich tot in de kern van de vervuiling en breken hierdoor de geurstoffen af die in de urine zitten. Doseer dit naar gelang de vervuiling 5-10%.
De urinevreter is beschikbaar in een flacon van 1 liter of in een can van 5 liter.

Airrefresher Kleurloos 1 x 650 ml

Deze airrefresher is een fijne en praktische luchtverfrisser die een heerlijke geur verspreid. Hierdoor kunt u gemakkelijk vieze geurtjes maskeren en zorgt u direct voor een frisse geur in bijvoorbeeld de sanitaire ruimtes. De luchtverfrisser blijft ongeveer 24 uur lang fris en is volledig biologisch afbreekbaar.
Om de luchtverfrisser te gebruiken kunt u het beste een sprayflacon gebruiken. Dit product is dan ook verkrijgbaar in een sprayflacon en om bij te vullen in een can van 5 liter.

Soli Parfumspray Ocean 500ml

Met deze kant en klare ocean spray bent u onaangename geurtjes meteen de baas. De parfumspray zorgt er voor dat nare geurtjes verdwijnen en een frisse oceaan lucht de boventoon voert. De spray is zeer effectief bij nare geuren van mens, dier en voedsel.
De spray gebruikt u d.m.v. de sprayflacon te gebruiken in het midden van de ruimte.
Let er wel op dat dit niet op meubilair terecht komt.

Soli Voegenreiniger Foam 500 ml

Deze Soli voegenreiniger is ideaal voor een krachtige reiniging van zwarte aanslagplekken en andere vuilresten op siliconenvoegen en kitranden. Hierdoor is deze voegenreiniger dus ideaal om te gebruiken tussen badkuip en tegelwerk of tussen de douchecabine en het stucwerk.
De reiniger is het beste te gebruiken in een sprayflacon. Spray het op een vervuilde voeg en laat het inwerken. Daarna kunt u het naspoelen met water en een spons.

Interieurreinigers

Glas- en Interieurreiniger sprayflacon 1x 1 liter

De Soli glas en interieur reiniger is ook een zeer geliefd product bij onze klanten. Doordat het direct gebruiksklaar is het ideaal om te gebruiken voor het reinigen van glas en interieur. Wanneer u glas hiermee reinigt krijgt u ze nog meer streepvrij wanneer u een glasdoek gebruikt.
Doordat de reiniger niet geparfumeerd is kan deze ook in de buurt van voedingsmiddelen worden gebruikt.
De reiniger is op basis van alcohol en hierdoor vet oplossend. De interieurreiniger is verkrijgbaar in een sprayflacon, flacon van 1 liter en een can van 5 liter.

Allesreiniger Forest 1 x 1 liter

Deze allesreiniger met heerlijke dennengeur is geschikt voor diverse schoonmaak werkzaamheden. Zo is de reiniger geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken zoals wanden, tegels, houtwerk, ramen etc.
Afhankelijk van de vervuiling doceer je de allesreiniger met 10-20ml op 10 liter handwarm water. Wanneer u het heeft gedoseerd kunt u het oppervlak schoonmaken en dan met warm water naspoelen.
De allesreiniger is beschikbaar in een 1 liter flacon en 5 liter can.

Alco Sept 500 ml

De Soli Alco sept is een reiniger op basis van 40% alcohol. Hierdoor heeft het naast een reinigende werking ook een ontsmettende werking. De Alco Sept is bijzonder geschikt voor het reinigen van alle waterbestendige harde oppervlakken die tegen alcohol kunnen. Zoals ramen, deuren, bureaus en deurklinken.
Het middel hoeft niet aangelengd te worden voor gebruik en kan direct op het oppervlak worden gesprayd. Laat het dan minimaal 30 seconden inwerken waarnaar je het afneemt het een droge microvezeldoek.
De Alco Sept is verkrijgbaar in een sprayflacon van 500 ml, een sprayflacon met navulling, een literflacon en een can van 5 liter.

Fini Fleck, doos 6 x 500 ml

Met deze vlek verwijderaar verwijder je gemakkelijk diverse soorten vlekken van allerlei soorten materialen. Zo haal je met fini fleck moeiteloos viltstiftstrepen, inkt, teer, olie en vetvlekken uit materialen zoals kunststoffen, tapijt, keramische tegels en glas.
Het makkelijkst is het product aan te brengen doormiddel van een sprayflacon. Je sprayt het dan direct op de vlek waarnaar je het afneemt met een schone doek of een stuk poetspapier.
Het product is zowel te verkrijgen in in een doos van 6 flacons van 500 ml of in cans van 5 liter.

Sticker verwijderaar, fles 500 ml

Met deze sticker verwijderaar verwijderd u alle soorten stickers, lijm en plakband op verschillende ondergronden. Let er wel op dat u altijd eerst een klein stukje er mee inzet om te zien of de ondergrond er tegen kan.
Het product kunt u onverdund gebruiken en direct op te behandelen ondergrond aanbrengen. Dit zou eventueel met een kwastje kunnen. Wanneer u het product heeft aangebracht kunt het even laten inwerken en daarna met een doekje de sticker verwijderen.

Vlekkenvreter spray Soli, fles 500 ml

Deze gebruiksklare vlekkenspray is ideaal om effectief vlekken te verwijderen uit diverse soorten tapijt, wol en synthetische materialen. De spray haalt zonder moeite vlekken zoals vet, straatvuil en andere bevuiling weg. Je gebruikt de vlekken verwijderaar door de bevuiling ruim in te sprayen van buiten naar binnen. Vervolgens kunt u de vlek met een harde of zachte borstel inmasseren, waarnaar u de vlek met een tissue schoon dept.
Het is aan te raden eerst het product in een onzichtbaar hoekje te gebruiken, om te zien hoe het materiaal er op reageert.

Keukenreinigers

Soli Super Ontvetter sprayflacon 1×1 liter

De Soli Super ontvetter is een gebruiksklaar reinigingsmiddel die breed inzetbaar is op diverse oppervlakken. De ontvetter is te gebruiken op sterk vervuilde oppervlakken, zo tast het geen staal, aluminium en kunststof aan.
Wel raden we aan bij gelakte ondergronden dit eerst even in een onzichtbaar hoekje te testen en het product niet te laten indrogen.
Door de krachtige werking is de ontvetter ideaal om te gebruiken in de keukens of in fabrieken. Het verwijderd moeiteloos vet en olie maar ook roet, nicotine straatvuil en smeer.
Gebruik de ontvetter door het oppervlak in te sprayen en dit enkele minuten in te laten werken. (Let op dat je het niet laat opdrogen)
Vervolgens kunt u de vervuiling afnemen met een harde borstel en poetspapier of met een natte doek.
Een tip is om bij verticale oppervlakken zoals een muur van beneden naar boven te werken, dit om streepvorming te voorkomen.
De Soli Super ontvetter is verkrijgbaar in een sprayflacon en 5 liter cans.

Oven en Grillreiniger, per stuk 500 ml flacon

Deze oven en grill reiniger is een product wat zeer geliefd is in de professionele keukens. Door de sterke alkalische reiniging verwijderd het moeiteloos dierlijke en plantaardige oliën en vetten.
Het makkelijkste is om het middel onverdund aan te brengen door middel van een sprayflacon. De reiniger laat u daarna 5-10 minuten inwerken om daarna na te bewerken met een schuurspons of groene handpad. Daarna met ruim water naspoelen.
Mocht de oven zeer verontreinigd zijn verwarm de oven dan voor tot 30⁰C. Let er wel op dat het artikel goed gebruikt wordt aangezien het zeer bijtend is.

Handafwasmiddel, per stuk 1 liter flacon

Dit handafwasmiddel is een prettig licht schuimend afwasmiddel die huidvriendelijk is. Dit afwasmiddel is naast voor de afwas ook ideaal om te gebruiken voor de reiniging van keukens, slagerijen en bakkerijen.
Afhankelijk van de vervuiling is dit product te doseren om 25-50 ml per 10 liter handwarm water.
Dit afwasmiddel is te verkrijgen in flacons van 1 liter maar ook in cans van 5 liter.

RVS Onderhoudsolie, per stuk 500 ml flacon

Heeft u last van strepen op uw rvs terwijl het altijd zo mooi glimt? Gebruik dan Soli RVS onderhoudsolie dit product verlengd niet alleen de levensduur van het RVS geeft ook een schoon en blinkend uiterlijk. Daarnaast hecht het vuil zich ook minder snel aan het oppervlak, hierdoor blijft het makkelijker schoon te maken.
De onderhoudsolie gebruikt u wanneer het oppervlak schoon en droog is. Dan sprayt u de onderhoudsolie op het oppervlak waarnaar u het met een droge doek verdeeld. Hierdoor ontstaat er een dunne glanzende laag.

Soli Professionele ontstopper, fles 1 liter

Deze sterke ontstopper is een zeer agressief middel tegen verstopping. Dankzij het zeer agressieve zuur in het middel is het ideaal voor afvoeren, gootstenen, toiletten, spoelbakken en riolen. Het middel vernietigt snel alle organische en anorganische stoffen zoals haren, urineresten, tampons, vet, papier, koffiedik, zeepresten etc.
Wanneer u de ontstopper gebruikt verwijderd u eerst zoveel mogelijk het water uit de wastafel of het toilet. Daarna laat u de ontstopper direct in de afvoer gieten. Let er op dat u het product niet in aanraking laat komen met de huid of ogen.
Heeft u nog niet het gewenste resultaat behaald? Dan kunt u de procedure enkele keren herhalen.
Voor dit probleemoplossende product kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid voor eventueel gevolgschade aanvaarden.

Superreiniger Typhoon 1 x 5 liter

Met deze superreiniger heeft u een zeer krachtig middel die moeiteloos nicotineaanslag, vet en andere organische vervuiling wegneemt.
Dit product is ideaal voor bedrijven die liever zo min mogelijk producten gebruiken. Ideaal is dan ook dat het voor meerdere doeleinde geschikt is. Zo gebruik je het op alle water en alkali bestendige oppervlakken zoals vloeren, kunststoffen en vensters. De reiniger maak je naar vervuiling aan met het juiste aantal milliliters en handwarm water. Bij zeer zware vervuiling kan het ook puur worden gebruikt.

Vloerreinigers

Spurt Vloerreiniger, per stuk 1 liter flacon

Met deze Spurt vloerreiniger heeft u het ideale product voor de dagelijkse reiniging van uw vloer. De laagschuimende reiniger is bijvoorbeeld zeer geschikt voor een sportvloer of andere waterbestendige vloeren. Zoals PVC, Linoleum, rubber en steen. Ook is het zeer geschikt voor in de schrob zuig machine.
Afhankelijk van de vervuiling voeg je een aantal milliliters toe aan handwarm water, bij sterk vervuilde vloeren kunt u de oplossing ruim op de vloer aanbrengen en laten inwerken. Daarna kunt u dit schrobben en afnemen met mop of waterzuiger. De vloerreiniger is verkrijgbaar in een literflacon en in een 5 liter can. 

Terrasreiniger, can 2 x 5 liter

Bent u klaar om het terras ‘’zomer klaar’’ te maken? Gebruik dan onze Soli terrasreiniger!
Met deze terrasreiniger verwijder je alle soorten vervuiling van diverse steensoorten buiten. Denk hierbij aan terrassen, paden en het spoelen van grind. Je gebruikt het middel door het te verdunnen met water, de hoeveelheid van het product laat je afhangen van de vervuiling.

Diverse reinigingsmiddelen

Soli vloeibare handzeep 500 mL

Deze frisse milde handzeep heeft een luxe parelmoer uitstraling. De handzeep is een goed reinigend en huidvriendelijk product. De handzeep heeft een neutrale Ph waarde vergelijkbaar met de PH waarde van de huid. De zeep is uitstekend geschikt voor kantoren, openbare gelegenheden en restaurants. Het is verkrijgbaar in een 500ml verpakking met zeeppomp en in cans van 5 liter. Ook is er een zeepdispenser verkrijgbaar om de zeep in te doen.

Soli Graffiti verwijderaar, fles 500 ml

Met deze gel verwijderd u met gemak graffiti. Wanneer u begint met het gebruiken van de graffiti verwijderaar zorgt u dat de ondergrond winddroog is. Breng met een blokkwast de gel aan op de vervuiling en laat dit 5-10 minuten inwerken. Daarna kunt u het afspoelen met water van circa 80⁰C. Let er wel op dat u de remover niet gebruikt in de volle zon.

Ontkalkingsmiddel blauw 1 liter flacon

Dit ontkalkingsmiddel bestaat uit verschillende zuren waardoor het een zeer effectief middel is. Gebruik het middel gedoseerd op 10% bij voorkeur met warm of heet water. De inwerktijd van het product hangt af van de vervuiling, en varieert van de 1 tot 10 minuten.