Welke soorten Sterillium zijn er?

Wat is het verschil tussen Sterillium en Sterillium Med?Verschil tussen Sterillium en Sterillium med

Handdesinfectie is van groot belang in diverse branches, zoals zorginstellingen en de horeca. Vooral in de zorg is hygiëne en veiligheid dagelijks van levensbelang.
Soli Clean begrijpt dit en verkoopt daarom Sterillium, de oplossing voor alle desinfectiebehoeften.
Sterillium is een van de best werkzame en daarom ook een van de meest verkochte goedgekeurde handdesinfectie. Er zijn verschillende soorten Sterillium verkrijgbaar.

Overzicht eigenschappen Sterillium; kenmerken en voordelen

Welke soorten Sterillium zijn er en wat is het verschil? Overzicht Sterillium producten.

In dit handige overzicht staan de verschillende kenmerken van de soorten Sterillium. Er is een breed basiswerkingsspectrum die alle soorten Sterillium bevatten. Daarnaast zorgt elke variant Sterillium voor een speciale verzorging van de huid, wat met name bij neiging tot allergieën als zeer prettig wordt ervaren.
Dit zijn grote voordelen van Sterillium t.o.v. overige handdesinfectiemiddelen.
Specifieke kenmerken voor de verschillende soorten worden hieronder verder toegelicht.

Sterillium (blauw)

Deze variant is bekend als de ‘gewone’ Sterillium of de blauwe sterillium. Dit is een goedgekeurd handdesinfectiemiddel met een heldere, blauwe kleur. Dit middel is niet vrij van geur- en kleurstoffen, pas daarom op bij gebruik met een gevoelige huid.
Deze variant heeft een minder uitgebreid werkzaam spectrum en is bijvoorbeeld niet bestand tegen Fungicide of het Norovirus. Het middel is op basis van Propanol.
De basiswerking van Sterillium is uitstekend, dus dit is bij uitstek een zeer goed middel voor wie naast uitstekende werking ook een geur- en kleurbeleving zoekt.

Sterillium Classic Pure

Sterillium Classic Pure staat qua werking gelijk aan de ‘gewone Sterillium’, echter is deze variant wel vrij van kleur- en geurstoffen. De Sterillium Classic Pure is dan ook zeer goed te verdragen en aan te raden bij een gevoelige huid.

Sterillium med

De Sterillium med is qua werking beter dan de gewone Sterillium en de Sterillium Classic Pure en is tevens geur- en kleurstofvrij.
Het werkzame spectrum is ontzettend breed en het middel is op basis van ethanol.

Momenteel hebben wij Sterillium med voorradig!

Bode Sterillium med is een geur- en kleurstofvrij handdesinfectiemiddel op basis van ethanol met een breed werkzaam spectrum. Onder deze werking valt volledige virucide en het Norovirus. Door het afzien van geur- en kleurstoffen wordt Sterillium med ook op langere termijn goed door de huid verdragen.

Het desinfectiemiddel is dan ook zelfs geschikt voor gebruikers met een gevoelige huid.
Bode Sterillium med kan daarnaast worden gebruikt voor de hygiënische en chirurgische handdesinfectie. Voor chirurgische handdesinfectie is een inwerktijd van 90 seconden al voldoende en dat laat de sterke, doch vriendelijke werking van dit middel zien.

Hoeveel alcohol zit er in Sterillium (Med)?

Samenstelling ethanol: 99% waarvan 85 gr. per 100 gr.
Sterillium med bevat 89,5 vol.% alcohol.