Ontdek de innovatieve Wecoline BubbleFlush, krachtig de wc schoonmaken zonder chloor!

Wecoline BubbleFlush duurzame toiletreiniger zonder chemie

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, een krachtige toiletreiniger die zorgt voor een schoon resultaat zonder gebruik te maken van schadelijke reinigingsmiddelen, zoals chloor of bleek. Toch is dit precies waar de speciaal ontwikkelde en milieuvriendelijke Wecoline BubbleFlush voor staat!

Milieuvriendelijke wc reiniger – wc pot schoonmaken zonder schadelijke reinigingsmiddelen

De Wecoline BubbleFlush is speciaal geproduceerd om de wc pot hygiënisch schoon te maken zonder dat er toiletreinigers nodig zijn waar eventueel schadelijke chemicaliën inzitten. De BubbleFlush is ontelbaar vaak herbruikbaar, zowel voor dagelijks als periodiek gebruik, en gaat langer mee dan menig andere toiletreiniger.

Soli Clean mag als een van de exclusieve distributeurs van dit gepatenteerde product optreden.

Wecoline BubbleFlush duurzame toiletreiniger zonder chemie

De BubbleFlush is 100% recyclebaar. Alle componenten (incl. accu) zijn dus een tweede leven gegund.

Voor de accu maken we gebruik van accucellen die ook in EV’s (elektrische voortuigen) worden gebruikt. Voor deze veelgebruikte accucellen is een grote recycle markt. De BubbleFlush accucellen kunnen daardoor perfect gerecycled worden.

Dit geeft aan dat we samen niet alleen de wereld helpen minder reinigingsmiddelen te gebruiken, maar ook dat wij heel bewust keuzes maken om de voetprint van de BubbleFlush te minimaliseren.

Hoe kan de wc goed worden schoongemaakt zonder chemische middelen?

Deze milieuvriendelijke toiletreiniger werkt met ultrasone trillingen waardoor er kleine luchtbellen ontstaan in het water. Deze luchtbellen imploderen tegen de rand en verwijderen zo al het kalk en aangehecht vuil. De luchtbellen zie je niet, deze zijn heel klein. Daardoor wordt op het gehele oppervlak onder water het vuil losgetrild. Het water zal door de losgekomen vervuiling wat troebel worden, dit kan vervolgens gewoon worden weggespoeld.

Eenvoudig en snel de toiletpot schoonmaken zonder lichamelijke inspanning

De BubbleFlush is een handzaam apparaat waarvan de kop in de toiletpot gezet kan worden.  Druk op de knop en laat vervolgens het apparaat een (halve) minuut zijn werk doen, afhankelijk van de vervuiling.
Als handige accessoire is er de BubbleFlush waterstop: deze zet u in de toiletpot zodat er geen water meer kan weglopen, vervolgens trekt u het toilet door zodat het water stijgt tot de rand. Hiermee creëert u als het ware een soort verstopping waardoor de BubbleFlush in combinatie met het water de gehele toiletpot zelfs tot onder de rand kan reinigen.

Eenvoudiger kan niet en er is geen fysieke inspanning voor nodig. Hierdoor is het product ook nog eens ergonomisch verantwoord.

Wc effectief en krachtig ontkalken

Waar water is, is (vaak) kalkaanslag en dit is niet altijd gemakkelijk te verwijderen. Met deze innovatie kunnen de toiletten in een heel kantoorpand effectief gereinigd worden met alléén water. Dit water zit al in de pot, dus er is verder ook niks voor nodig behalve de Wecoline BubbleFlush. Door te werken met de Wecoline BubbleFlush worden schoonmaakmedewerk(st)ers minder blootgesteld aan reinigingsmiddelen of een slechte houding en wordt de wc toch effectief en krachtig ontkalkt.

Sifon schoonmaken in de wc pot

Met name de sifon in de toiletpot is lastig begaanbaar met reinigingsmiddelen en een toiletborstel. Deze sifon is veelal simpelweg niet eens te bereiken. Door gebruik te maken van de BubbleFlush worden zelfs de meest onbereikbare hoekjes zoals de sifon in de wc pot vlekkeloos schoon.

Bruine, zwarte of gele aanslag in de wc pot schoonmaken

Zwarte aanslag in het toilet verwijderen kan erg lastig zijn. Vaak kom je er met de wc borstel niet goed bij of is de aanslag zo hardnekkig dat geen enkele wc reiniger het weghaalt. Met name onder water en onder de rand van de wc pot kan deze bruine of gele aanslag lastig schoon te maken zijn.

De voordelen van de milieuvriendelijke BubbleFlush wc reiniger

Door gebruik te maken van de BubbleFlush in plaats van vloeibare toiletreinigingsmiddelen wordt het gebruik van plastic (verpakkingen), (chemisch) afval, transport en water gereduceerd. Het duurzame apparaat hoeft enkel opgeladen te zijn voor gebruik en gaat vervolgens ontzettend lang mee.

Volledig opgeladen kunnen er 80 toiletpotten worden gedaan, dit staat gelijk aan 80 minuten. Hoeft de BubbleFlush maar 30 seconden zijn werk te doen, dan kunnen er dus nog twee keer zoveel wc potten worden gereinigd.

In deze video wordt uitgelegd hoe de Wecoline BubbleFlush toiletreiniger werkt:

De Wecoline BubbleFlush in een notendop:

  • Duurzaam
  • Ergonomisch verantwoord
  • Elimineert 1,5 liter chemie per jaar per toiletpot
  • Dagelijks en periodiek te gebruiken
  • Is 100% recyclebaar na levensduur
  • Vermindert het gebruik van plastic, afval, transport en watergebruik
  • Zorgt voor schoner afvalwater en een verbeterd afvalmanagement
  • Eenvoudig in gebruik
  • 45 minuten opladen, 80 minuten werkzaam

Vraag gerust een demo aan van deze innovatieve toiletreiniger en laat je verbluffen door het resultaat!

Wecoline BubbleFlush automatische toiletreiniger kopen of bestellen?

Klik hier ..